Σάββατο 23 Μαρτίου 2024

Ετοιμάζεται για ένα νέο σώου ο 10 ημερών φαντάρος Κασσελάκης που ζήτησε να παρελάσει για να τον γράψουν οι κάμερες

 


Ετοιμάζει νέο σώου ο Στέφανος Κασσελάκης για να τον γράψουν οι κάμερες.

Ένας σοβαρός που υπηρετεί μόλις για 15 ημέρες, κάνει την θητεία του και δεν ξεφτιλίζεται στον ελληνικό λαό και ειδικά στους στρατιώτες που υπηρετούν κανονικά, αλλά έχουμε να κάνουμε με τον στρατιώτη με το νεσεσέρ Στέφανο Κασσελάκη.

Ο επίτιμος Αρχηγός ΓΕΕΘΑ και βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Ευάγγελος Αποστολάκης, που έχει κάνει και τον κομπάρσο Μπο Μάστορα σε βίντεο του Κασσελάκη, επισκέφτηκε σήμερα, την Πέμπτη (21/3), τον influencer στο κέντρο εκπαίδευσης Πυροβολικού στη Θήβα, όπου θα κάτσει μόλις 15 ημέρες για την θητεία του.

“Πήγαμε σήμερα στο στρατόπεδο, μετά την προπόνηση που έκαναν για την παρέλαση. Είπαμε μερικά πράγματα κατ’ αρχήν για το κόμμα και τα πράγματα που έπρεπε να συζητήσουμε, για το πως περνάει μέσα στο στρατόπεδο, για το ποιες είναι οι εντυπώσεις του, τις σχέσεις του με τους υπόλοιπους”, δήλωσε μιλώντας αποκλειστικά για την εν λόγω επίσκεψη σε εκπομπή του Αlpha.

“Είναι πάρα πολύ συνεπής σε όλα αυτά που του έχουν ζητήσει. Δεν έχει αρνηθεί να κάνει τίποτα. Μας έλεγε πάρα πολλά πράγματα για τη θητεία που σκεφτόταν και πώς πρέπει να γίνει και τι θα ήθελε να είναι διαφορετικό. Είναι αρκετά ενθουσιασμένος που του δόθηκε η ευκαιρία, έστω και αυτές τις λίγες μέρες, να συμμετέχει στην υπηρεσία για την πατρίδα. Μάλιστα εθελοντικά ζήτησε να είναι και στην παρέλαση“, πρόσθεσε, και αυτό όπως καταλάβατε για να κάνει ένα σώου αλλά Κασσελάκης.

“Είναι άριστος και μάλιστα μας είπαν ‘μακάρι να είχαμε τέτοιους στρατιώτες’ είπε ο Αποστολάκης και δεν ντράπηκε καθόλου που ξεστομίζει τέτοιες βλακείες, "Αυτός από την πρώτη στιγμή που του είπαμε ότι πρέπει να υπηρετήσει, ενθουσιάστηκε”, συμπλήρωσε και συμφωνούμε αφού θα κάτσει μόνο 15 ημέρες και θα τολμάει μετά να λέει ότι πήγε φαντάρος.

Για να το τερματίσει ο Αποστολάκης και για να γελάνε οι σκοπιές στα στρατόπεδα, οταν ρωτήθηκε τι άλλο θα ευχηθεί στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ κατά το τέλος της στρατιωτικής του θητείας εκτός από “Καλός Πολίτης”, ο κ. Αποστολάκης απάντησε, “Καλός πρωθυπουργός”. 

Εμείς αυτό που έχουμε να πούμε είναι ότι περιμένουμε απαντήσεις για τις εταιρίες του και το πόσο ένοχος είναι.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου