Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2024

Γελοίος και προκλητικός ο Φαραντούρης για το ανθελληνικό ψήφισμα κατά της Ελλάδας με οργάνωση ΣΥΡΙΖΑ

 


Γελοίος, προκλητικός και λαϊκιστής ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Φαραντούρης και να τον θυμάστε όταν πάτε να ψηφίσετε μην βάλετε και άλλον ανθέλληνα στην ευρωβουλή.

Το νούμερο του θιάσου ΣΥΡΙΖΑ Φαραντούρης είπε προκλητικά το επιχείρημα, το οποίο εν πολλοίς θέλει τον επικεφαλής του ΕΛΚ, Μάνφρεντ Βέμπερ, να απουσιάζει από το αστείο ανθελληνικό και προκλητικό ψήφισμα του ΕΚ κατά της Ελλάδας, γιατί δεν θα μπορούσε να το καταψηφίσει.

Σε αυτή την γελοιότητα κατέφυγε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Φαραντούρης, σε πάνελ του ΑΝΤ1 με τους δημοσιογράφους Μαρία Αναστασοπούλου και Νίκο Χατζηνικολάου και καλό είναι να τον θυμάστε για να προσέχετε ποιούς ψηφίζετε.

Στο πάνελ ήταν ο Άδωνις Γεωργιάδης που τον ξεφτίλισε δείχνοντας το πόσο γελοίος και προκλητικός είναι ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Φαραντούρης. 

Η γελοιότητα του νούμερου Νίκου Φαραντούρη

Μαρία Αναστασοπούλου: «Κύριε Φαραντούρη, στο ψήφισμα αναφέρεται ο ρόλος και οι πιέσεις σε δημοσιογράφους μέσων ενημέρωσης. Στο κόμμα σας έχει βουλευτή, που έχει επικηρύξει δημοσιογράφους πολλάκις. Είναι υποκριτικό λοιπόν, να υιοθετείτε αυτά που περιλαμβάνει το ψήφισμα, ναι ή όχι;»


Νίκος Φαραντούρης: «Κανείς δεν έχει επικηρύξει κανέναν. Επανέρχομαι στο ψήφισμα-καταπέλτη του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου, το οποίο δεν είναι ούτε υποβολιμαίο, ούτε μπορεί η ολομέλεια του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου να χειραγωγηθεί από μια χούφτα ευρωβουλευτές. Η συντριπτική πλειονότητα των μελών του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου, συμπεριλαμβανομένων και 8 μελών του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος και με τον πρόεδρο του ΕΛΚ να λείπει, να απουσιάζει, να μην συμμετέχει - κατά την πρόσφατη παραίνεση του πρωθυπουργού μας "πηγαίνετε για καφέ"».


Νίκος Χατζηνικολάου: «Πάντως, σήμερα συναντήθηκε με τον Μητσοτάκη».


Άδωνις Γεωργιάδης: «Σήμερα ήταν με τον πρωθυπουργό της Ελλάδος. Συγγνώμη, δεν το είδατε;»


Νίκος Φαραντούρης: «Στην ψηφοφορία πάντως δεν ήτανε, κύριε Γεωργιάδη».


Άδωνις Γεωργιάδης: «Σήμερα τον είδατε;»


Νίκος Φαραντούρης: «Όχι, στην ψηφοφορία δεν τον είδα».


Άδωνις Γεωργιάδης: «Την δήλωση που έκανε, την είδατε; Δηλαδή τι νομίζετε; Ότι κάνει δήλωση για πλάκα, ο πρόεδρος του ΕΛΚ;»


Νίκος Φαραντούρης: «Αν ήταν τόσο πεπεισμένος ότι το ψήφισμα αυτό αδικεί το κόμμα στο οποίο είναι στην οικογένειά του -»


Άδωνις Γεωργιάδης: «Εάν θεωρούσε το ψήφισμα μια γελοιότητα, όπως και εγώ, ναι είναι η απάντηση. Πολύ απλά».


Νίκος Φαραντούρης: «Κύριε υπουργέ μου, ο πρόεδρος του ΕΛΚ στην οικογένεια στην οποία ανήκετε, αν ήθελε- »


Άδωνις Γεωργιάδης: «Σας είπα, αν θεωρεί το ψήφισμα που λέτε "κόλαφο", το θεωρεί μια γελοιότητα - γιατί όποιος ξέρει πώς βγαίνουν αυτά τα ψηφίσματα στο ευρωκοινοβούλιο, καταλαβαίνει πόσο γελοίο είναι αυτό το ψήφισμα, δεν χρειάζεται. Όποιος νομίζει δε ότι η Ελλάδα είναι Όρμπαν, ευρωεκλογές έρχονται, να ψηφίσει».


Νίκος Φαραντούρης: «Αν ο πρόεδρος του ΕΛΚ -στην οικογένεια του οποίου ανήκετε- θεωρούσε ότι είναι τόσο γελοίο αυτό το ψήφισμα, θα ήταν εκεί να το καταψηφίσει. Επικαλέστηκε διπλωματική ασθένεια και απείχε κατά την προσφιλή μέθοδο Μητσοτάκη, "όποιος δεν θέλει να ψηφίσει, ας πάει για καφέ"».


Άδωνις Γεωργιάδης: «Κι αν το θεωρούσε τόσο σοβαρό και πραγματικό, δεν θα είχε τον Μητσοτάκη στους κόλπους του ΕΛΚ. Γιατί αν θυμάστε το ΕΛΚ με ενέργειες Βέμπερ, έδιωξε τον Όρμπαν. Άρα, δεν μπορεί να έχεις διώξει τον Όρμπαν και να θες τον Μητσοτάκη που είναι "σαν Όρμπαν". Το λέω για να καταλάβετε, πόσο γελοία είναι αυτά που λέτε. Με συγχωρείτε δηλαδή».


Νίκος Φαραντούρης: «Είστε πολύ προσβλητικός, δεν σας τιμά αυτού του είδους η αντιπαράθεση».


Άδωνις Γεωργιάδης: «Είναι γελοίο να λέτε τον Μητσοτάκη, Όρμπαν. Είναι γελοίο, πραγματικά. Και άμα πάτε να κάνετε καριέρα ευρωβουλευτή έτσι, δεν σας βλέπω καλά».


Νίκος Φαραντούρης: «Δεν θα ήθελα να διολισθήσω σε αυτό το επίπεδο. Εγώ επικαλούμαι αντικειμενικά πραγματικά δεδομένα, κι εσείς προβαίνετε σε αξιολογικές κρίσεις. Ο πρόεδρος του κόμματος στο οποίο ανήκετε, προτίμησε να πάει για καφέ, παρά να έρθει να καταψηφίσει».


Άδωνις Γεωργιάδης: «Και ήρθε σήμερα να δει τον Μητσοτάκη και να τον εκθειάσει».



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου