Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2023

Συμπεριφορά πρωινάδικου ο Κασσελάκης, τσαντίστηκε και έφυγε απο την συνεδρίαση της Π.Γ. απαξιώνοντας όλους


 

Για άλλη μία φορά ο Στέφανος Κασσελάκης έδειξε ότι κάνει άλλη δουλειά και όχι για αυτή που προορίζεται και είναι παρουσιαστής σε πρωινάδικο.

Στην συνεδρίαση υπήρξε αυστηρή κριτική κατά της ηγεσίας, όταν στελέχη μεταξύ αυτών και ο πρόεδρος της ΚΟ Σωκράτης Φάμελλος έβαλαν για μια ακόμη φορά στο στόχαστρό τους στενούς συνεργάτες του κ. Κασσελάκη για το γεγονός οτι με τη συμπεριφορά τους επιτάχυναν τη διάσπαση και τώρα με άρθρα και δημόσιες παρεμβάσεις τους οξύνουν το κλίμα εσωστρέφειας στο ΣΥΡΙΖΑ μετά την αποχώρηση των 11.

Τα πυρά στράφηκαν προς τον Γιώργο Τσίπρα και το άρθρο του με αναφορές για την «Αριστερά της διάσπασης» με τη βούληση για  «Πρέσπες του Αιγαίου» αλλά και προς τον Θανάση Οικονόμου ο οποίος χρεώθηκε διχαστική ρητορική προτρέποντας τους 11 να φύγουν από το ΣΥΡΙΖΑ.

Ωστόσο, λίγο αργότερα και ενώ το λόγο είχε πάρει ο Διονύσης Τεμπονέρας, ο φαιδρός Κασσελάκης μέσα στα νεύρα αποφάσισε να αποχωρήσει ξαφνικά από τη αίθουσα με τα στελέχη να σαστίζουν και να κοιτάνε παγωμένα για την συμπεριφορά του.

Πολλοί αναρωτήθηκαν που έχει πάει ο πρόεδρος με τον γραμματέα του κόμματος να καλεί τον κ. Κασσελάκη στο τηλέφωνο για να ενημερωθεί για την απουσία του, ενημερώνοντας αμέσως μετά ότι είχε ένα προγραμματισμένο ραντεβού και τους έγραψε όλους κανονικά.

Σε ένδειξη διαμαρτυρίας και σε φορτισμένο κλίμα για την απαξίωση του οργάνου και των ίδιων των στελεχών, όπως ειπώθηκε, ο Γιάννης Ραγκούσης ζήτησε φανερά ενοχλημένος να βγει από τον κατάλογο ομιλητών, ενώ το ίδιο έκαναν ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος και ο Αλέκος Φλαμπουράρης, εκφράζοντας ανοιχτά τη δυσφορία τους για την επιλογή του προέδρου να αποχωρήσει και να τους γράψει κανονικά.

Μάλιστα κάποια από τα στελέχη αυτά μίλησαν και για απαξιωτική συμπεριφορά απέναντι στο όργανο αλλά και των γραμματέων του ΣΥΡΙΖΑ.

Είναι ξεκάθαρο ότι ο Στέφανος Κασσελάκης, δεν αντέχει την κριτική, δεν την δέχεται και εάν ήταν στο χέρι του θα έκανε και τον υστερικό για να κάνει τηλεθέαση.

Με λίγα λόγια την εικόνα διάλυσης και βουτιάς του ΣΥΡΙΖΑ στις δημοσκοπήσεις, δεν απασχολούν τον Κασσελάκη, τον απασχολεί να πάει να πιει κανένα ποτό και να φάει κάτι.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου