Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2023

Χαρούμενος ο Κασσελάκης που διέλυσε το κόμμα πήγε μετά για ποτό γελώντας

 



Μια νέα ημέρα είναι η σημερινή για τον ΣΥΡΙΖΑ, γράφει σε ανάρτησή του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης φανερά χαρούμενος μετά τις αποχωρήσεις δύο βουλευτών και το κείμενο διαμαρτυρίας της πλευράς της Έφης Αχτσιόγλου.

Όπως αναφέρει, σήμερα «αρχίζει η ενότητα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ», και πραγματικά εξοργίζει η στάση και τους έξω απο τον ΣΥΡΙΖΑ, γιατί προσπαθούν να καταλάβουν πώς ένας τουρίστας που ήρθε το καλοκαίρι, πήρε ένα μεγάλο αριστερό κόμμα για να το κάνει μικρό, έχοντας μάλιστα τέτοια ακροδεξιά ρητορική.

Μόνο ένα καθαρό ακροαριστερό κόμμα θα δεχόταν έναν αρχηγό με ακροδεξιά ρητορική, όπως είναι ο Στέφανος Κασσελάκης, και εδώ εξηγούνται πολλά για το ποιός είναι πραγματικά ο ΣΥΡΙΖΑ.

Η χαρά του είναι τέτοια που όπως και ο ακροαριστερός συνεργάτης του Παύλος Πολάκης, έτσι και αυτός πήγε να διασκεδάσει.





Διαβάστε την ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη.

Σήμερα αρχίζει η ενότητα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Όπως είπα και χθες -και το εννοώ-, δεν υπάρχει στενός κύκλος. Για όλους εσάς που μου λέτε «σε στηρίξαμε»: Ευχαριστώ, είμαι ευγνώμων, αλλά από εδώ και πέρα αυτό δεν έχει σημασία για μένα. Θέλετε να δουλέψετε; Ελάτε. «Ξεσκονίζω» από πάνω μας ό,τι έχει ειπωθεί. Σήμερα είναι μία καινούργια μέρα για τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Μετά τη συνεδρίαση ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ πήγε για ποτό σε φούρνο απέναντι από το ξενοδοχείο όπου είχε διεξαχθεί η Κεντρική Επιτροπή του κόμματος.






0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου