Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2023

Ο ακροαριστερός τραμπούκος Πολάκης απειλεί τώρα τον ΣΥΡΙΖΑ με συνεπιβάτη την Τζάκρη «…ερχόμαστε».

 



Ο Κασσελάκης έχει μαζέψει δίπλα του ότι δεν θα έπρεπε να υπήρχε καν στον ΣΥΡΙΖΑ και στην πολιτική ζωή γενικότερα.

Ο γνωστός ακροαριστερός τραμπούκος και φασίστας του Παύλος Πολάκης, θέλει απο καιρό να κάνει «ξεκαθάρισμα λογαριασμών» στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ και απευθυνόμενος στην Έφη Αχτσιόγλου ενόψει του δεύτερου γύρου των εκλογών για την ανάδειξη αρχηγού στο κόμμα και την προειδοποιεί ότι: «…ερχόμαστε».

Είναι ξεκάθαρο ότι μετά την στήριξη και του 13-0 Νίκου Παππά στον Στέφανο Κασσελάκη, πίσω κρύβεται ο μεγαλύτερος πολιτικός απατεώνας στην ιστορία της Ελλάδας Αλέξης Τσίπρας.

Τώρα που φαίνεται ότι ένας αλεξιπτωτιστής που δεν έχει σχέση με την αριστερά, που δεν ξέρει την ιστορία της Ελλάδας θα κλέψει τον ΣΥΡΙΖΑ απο τους αριστερούς, είναι βέβαιο ότι η παράταξη θα διασπαστεί πολύ σύντομα.

Ο ακροαριστερός τραμπούκος, τώρα μετά του δικαστές, τους δημοσιογράφους κτκλπ, με το καλό η με το άγριο, προειδοποιεί και τους εσωκομματικούς αντιπάλους στέλνοντας μήνυμα στην Έφη Αχτσιόγλου με αφορμή τα όσα είπε η, επίσης, υποψήφια αρχηγός στον ΑΝΤ1 αναφορικά με το ενδεχόμενο να αναλάβει την προεδρία της ΚΟ του κόμματος στην περίπτωση εκλογής του Στέφανου Κασσελάκη –που δεν είναι κοινοβουλευτικό στέλεχος.

Η Έφη Αχτσιόγλου απάντησε ότι ο Στέφανος Κασσελάκης έχει επιλέξει συνεργάτες που διαθέτουν και κοινοβουλευτική έδρα, φέρνοντας για παράδειγμα τον Παύλο Πολάκη και την Θεοδώρα Τζάγκρη με τον Παύλο Πολάκη να της απαντά με το γνωστό του τρόπο με φωτό του ιδίου και της Τζάκρη πάνω σε μια μηχανή. Και με μια αναφορά που συνηθίζει:

«Οκ Έφη, συ είπας… Ερχόμαστε».

Ειδικά με τον Θεοδώρα Τζάκρη συνεπιβάτη δίνει μεγαλύτερο βάρος στην απειλή και γελάει ο κόσμος μαζί τους.

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

Παυλος Πολακης
16 ώρες πριν

Οκ Εφη,συ είπας…
Ερχόμαστε!

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "προχωρήσω με αυτό το σενάριο. Σε περίπτωση που δεν είμαι εγώ o πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, o κύριος Κασσελάκης νομίζω ότι έχει επιλέξει τα μέλη που τον πλαισιώνουν, τον κύριο Πολάκη, την κυρία Τζάκρη. Όπως Το βλέπετε εσείς, το βλέπω εγώ>> ανέφερε."
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, μοτοσικλέτα, segway και σκούτερ
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, σκούτερ, μοτοσικλέτα και κείμενο
1,5 χιλ.
177
77


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου