Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2022

Υπερασπιστείτε τη Δημοκρατία από το φαιδρό και επικίνδυνο παρεάκι του ΣΥΡΙΖΑ

 



Ο ΣΥΡΙΖΑ αδυνατώντας να παράγει έργο αντιπολιτευτικό, χωρίς καμία πρόταση, χωρίς καμία αξιοπιστία, με ένα απαξιωμένο πολιτικά τελειωμένο αρχηγό, φτάνει στον εύκολο δρόμο της λάσπης και της συκοφάντησης την ώρα που η χώρα χρειάζεται πάνω από όλα πολιτική σταθερότητα. 

Το ίδιο παρεάκι του ΣΥΡΙΖΑ που έστησε το δήθεν σκάνδαλο Novartis με σκοπό να βάλει με στημένες κατηγορίες και ψευδομάρτυρες τους πολιτικούς αντιπάλους του Τσίπρα φυλακή, το ίδιο παρεάκι στήνει και το δήθεν σκάνδαλο των παρακολουθήσεων, ξεφτιλίζοντας την χώρα διεθνώς για να σώσει από το βέβαιο πολιτικό του τέλος τον Αλέξη Τσίπρα.

Η ανοχή που δείχνει η κυβέρνηση, στην λάσπη, και την χυδαιότητα του ΣΥΡΙΖΑ, και των ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ, είναι προκλητική και κάποια στιγμή πρέπει να αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους που αφήνουν το παρεάκι του ΣΥΡΙΖΑ ανεξέλεγκτο.

Κανένας δεν έχει το δικαίωμα να παίζει με την δημοκρατία και το πολίτευμα της χώρας, και αυτή η κατάσταση πρέπει να τελειώνει, αυτό είναι απαίτηση των πολιτών που παρακολουθούν πώς πολιτεύεται ο φαιδρός ΣΥΡΙΖΑ χρόνια τώρα.

Ο απελπισμένος Τσίπρας, υιοθέτησε το σχέδιο του βούρκου της Κουμουνδούρου, το δημοσίευμα δηλαδή Βαξεβάνη, ότι δήθεν “το Μαξίμου παρακολουθούσε” υπουργούς, επιχειρηματίες και άλλους πολίτες.

Ποιος σοβαρός δεν κατάλαβε ότι αυτή ήταν ακόμα μια απέλπιδα προσπάθεια επιστροφής στην εξουσία του μεγαλύτερου πολιτικού απατεώνα στην ιστορία της Ελλάδας, επιλέγοντας το δρόμο που ξέρει καλύτερα, του μπάχαλου;

Οι πρακτικές Τράμπ είναι γνωστές, ο ΣΥΡΙΖΑ με τον Αλέξη Τσίπρα τις μελέτησαν καλά και προσπαθούν με αυτό τον ακροδεξιό τρόπο, σαν γνήσιοι ακροαριστεροί να χρησιμοποιήσουν τις ακραίες πρακτικές οι οποίες ταυτίζοντας με αυτές ακροδεξιών κομμάτων και πολιτικών, στον κόσμο αδιαφορώντας για την δημοκρατία και το πολίτευμα.

Όπως με την Novartis, με φήμες, με στημένα δημοσιεύματα και απίθανους συνειρμούς, επιχειρεί ο Τσίπρας να στήσει ένα τοξικό αφήγημα προκειμένου να πλήξει τον πρωθυπουργό, την κυβέρνηση και την δημοκρατία μας.

Το έχουμε ξαναγράψει και θα το ξαναγράψουμε, η κυβέρνηση πρέπει να είναι έτοιμη και την 17η Νοεμβρίου η επέτειος του Πολυτεχνείου, και την 6η Δεκεμβρίου η επέτειος Γρηγορόπουλου, ο ακροαριστερός ΣΥΡΙΖΑ θα ήθελε πολύ να δει ημέρες χάους και σίγουρα θα το επιδιώξει.

Ο Νίκος Βούτσης πρώην πρόεδρος της Βουλής, γνωστός ακροαριστερός, και ο ίδιος ο βουλευτής, αλλά και ο γιός του που ήταν πάντα επιτροπή υποδοχής στις άδειες του εκτελεστή Κουφοντίνα, καλεί τους πολίτες σε μια νέα… απείθεια.

Σε  εκδηλώσεις του ΣΥΡΙΖΑ ο τέως πρόεδρος της Βουλής αντί να υπερασπίζεται την δημοκρατία εμφανίζεται να ζητά από τους πολίτες να κινητοποιηθούν και να δείξουν απείθεια. 

Η ενορχηστρώσει αυτού του νέου σχεδίου του ΣΥΡΙΖΑ παίζουμε με την δημοκρατία, είναι πάρα πολύ επικίνδυνο για την χώρα μας. Τα παιχνίδια με τη δημοκρατία είναι επικίνδυνα. Όπως και αυτά με το πολίτευμα της χώρας. 

Η Ελλάδα τα τελευταία χρόνια πηγαίνει μπροστά, και δεν πρέπει να αφήσουμε αυτό το χυδαίο παρεάκι του ΣΥΡΙΖΑ να γυρίσει την χώρα μας πίσω, να την προσβάλει, να την σπιλώσει να την πληγώσει. 



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου