Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2022

Συνεχίζει με fake news ο Ανδρουλάκης να ξεφτιλίζεται δείχνοντας την ανεπάρκεια του

 



Ο Ανδρουλάκης φαίνεται ότι δεν έχει συμβούλους που θέλουν το καλό του ίδιου και του ΠΑΣΟΚ, εκτός και εάν ο ίδιος ενεργεί μόνος του και είναι υπόλογος για το ότι υποχωρεί σε ποσοστά το ΠΑΣΟΚ.

Ο Ανδρουλάκης χωρίς ίχνος σοβαρότητας είπε σε συνέντευξη του στον σταθμό OPEN «Υπάρχει μια μιντιακή ηγεμονία που στηρίζει τον Κυριάκο Μητσοτάκη και κάνει κακό στη χώρα». Δεν έχει αντιληφθεί ότι κακό για την χώρα είναι να υπάρχει τέτοια αντιπολίτευση όπως του Ανδρουλάκη.

Με το παραμύθι της Μάρθας Βούρτση που φέρει ο ίδιος μεγάλη ευθύνη και σύρει μαζί του το ΠΑΣΟΚ προσπαθεί να πετάξει την ρετσινιά απο πάνω του λέγοντας το παραμύθι ότι «Θέλουν ένα κόμμα σε ομηρία».

Τόσους μήνες τον καλούν στην ΕΥΠ για να ενημερωθεί και αυτός συνεχίζει να κοροιδεύει τον κόσμο λέγοντας : «Έκανα αίτηση ενημέρωσης στην ΑΔΑΕ και μου απάντησε πως βάσει του νόμου της ΝΔ του 2021 δεν μπορεί να με ενημερώσει. Δεν θέλουν να υπάρχει επίσημη ενημέρωση», απάντησε χωρίς ίχνος σοβαρότητας λές και οι Έλληνες θέλουν ακόμα ένα Τσίπρα να τους παραμυθιάζει.

Λέει επίσης χωρίς να ντρέπεται ότι «Θέλουν ένα κόμμα σε ομηρία. Η κυβέρνηση παίζει συνεχώς με τα fake news. Κάποιοι δεν σέβονται τους θεσμούς και με τον τρόπο αυτό υπονομεύουν το δημόσιο συμφέρον. Η παρακολούθησή μου έγινε κατά την προεκλογική περίοδο και κατά την εκλογή μου». Και αντί να καταλάβει ότι κανένας δεν ενδιαφέρεται για τον Ανδρουλάκη παρά μόνο η ΕΥΠ για λόγους Εθνικής Ασφάλειας, συνεχίζει να κάνει την Μάρθα Βούρτση χωρίς επιτυχία, γιατί η ηθοποιός ήταν επιτυχημένη σε αυτό που έκανε.

Είπε επίσης ο ανεκδιήγητος το απίστευτο που εξοργίζει του Κρητικούς και όχι μόνο γιατί περνάει τους Έλληνες για ηλίθιους πώς «Έχουν πληροφόρηση ότι πάω να αυτονομήσω την Κρήτη και με παρακολουθούν; Αν υπάρχει θέμα εθνικής ασφάλειας σε κάποια περίπτωση, είναι σίγουρα σοβαρό ζήτημα, αλλά να ξεκινά κάποια διαδικασία με αντίβαρα. «Υπάρχει μια μιντιακή ηγεμονία που στηρίζει τον Κυριάκο Μητσοτάκη και κάνει κακό στη χώρα», ανέφερε και συμπλήρωσε πως το κόμμα του δεν εργαλειοποιεί τίποτα και προσπαθεί να έχει στάση ευθύνης.

Απλά ντροπή του και αυτό θα το καταλάβει σύντομα με την ψήφο του Ελληνικού λαού.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου