Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2022

Έτοιμος ο Μητσοτάκης να ξεφτιλίσει τον χυδαίο Ερντογάν στον ΟΗΕ για τα fake news

 


Ο χυδαίος Τούρκος, εκτίμησε με το καθεστωτικό του μυαλό που μόνο ψέματα και απειλές εκτοξεύει ότι με χυδαιότητα και fake news θα μπορούσε να πλήξει την διεθνή αξιοπιστία της Ελλάδας, αλλά αυτό που καταφέρνει είναι να θίγεται η Τουρκία και η αξιοπιστία του ίδιου.

Είναι γνωστό σε όλη την υφήλιο ότι η χώρα μας τηρεί το διεθνές δίκαιο και σώζει καθημερινά ζωές προσφύγων και μεταναστών, οι οποίες, αντιθέτως, «εργαλειοποιούνται από το καθεστώς της Άγκυρας για οικονομικούς και γεωστρατηγικούς λόγους που εκδηλώνονται τόσο με τους εκβιασμούς κατά της Ευρώπης όσο και με τον υβριδικό πόλεμο που έχει εξαπολυθεί κατά της Ελλάδας στον Έβρο και στο Αιγαίο».

Ο Ερντογάν θα λάβει τις δέουσες συντριπτικές και απολύτως τεκμηριωμένες απαντήσεις από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, απαντήσεις που επελέγη να δοθούν από το ίδιο βήμα στο οποίο διατυπώθηκαν τα παραπλανητικά ψεύδη της ηγεσίας της γειτονικής χώρας

Οπότε ο Ερντογάν και η Τουρκία να περιμένει μια συντριπτική και απολύτως τεκμηριωμένη απάντηση, που θα δείξει  για ακόμα μία φορά ποιος είναι ο καθεστωτικός ηγέτης της Τουρκίας και φίλος σύμμαχος του δικτάτορα Βλαντιμίρ Πούτιν.

Η απάντηση την οποία προτίθεται να δώσει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης από το βήμα της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων στους «παντελώς ανυπόστατους και συκοφαντικούς» ισχυρισμούς του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ότι «η Ελλάδα πνίγει παιδιά μεταναστών στο Αιγαίο», θα είναι τέτοια που θα ξεφτιλίσει τον Τούρκο.

«Θα απαντηθούν όλα με τον κατάλληλο τρόπο στην ομιλία μου της Παρασκευής», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Μητσοτάκης φθάνοντας τα μεσάνυχτα της Τρίτης (ώρα Ελλάδος) στη Νέα Υόρκη, όπου νωρίτερα -και ενώ ο Έλληνας πρωθυπουργός βρισκόταν εν πτήσει με κατεύθυνση την έδρα των Ηνωμένων Εθνών- είχε εκδηλωθεί το σόου του Τούρκου Προέδρου με τις ψεύτικες, όπως επιμένει η ελληνική πλευρά, εικόνες με τα νεκρά μεταναστόπουλα.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου