Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2022

Εθισμένοι στο ψέμα στον ΣΥΡΙΖΑ - Ο πρώην Διοικητής ΕΥΠ διαψεύδει Τζανακόπουλο για Πιτσιόρλα

 


Τους χάλασε το αφήγημα με τις νέες αποκαλύψεις για το παρακράτος ΣΥΡΙΖΑ με αρχηγό τον Αλέξη Τσίπρα.

Αμηχανία στην Κουμουνδούρου έχει προκαλέσει ο πρώην υπουργός της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, Στέργιος Πιτσιόρλας, με τις αποκαλύψεις του για τον Αλέξη Τσίπρα, και την παρακολούθησή του από την ΕΥΠ το 2016.

Στην Κουμουνδούρου έχουν επιστρατεύσει ότι ψέμα τους έρθει για να αποπροσανατολίσουν τους πολίτες από την πραγματικότητα.

Ο κατά επάγγελμα ψεύτης Δημήτρης Τζανακόπουλος είπε στον ΣΚΑΪ για εντολή παρακολούθησης του κ. Πιτσιόρλα ότι είχε δοθεί από την κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου για μια γνωστή υπόθεση της Ζακύνθου, στην οποία ο κ. Τσίπρας δεν παρενέβη όταν το έμαθε προκειμένου να μην κατηγορηθεί για παρεμβάσεις.

Ο κ. Δραβίλλας, ο τότε διοικητής της ΕΥΠ από το 2012 ως το 2015, έχει διαψεύσει κατηγορηματικά ότι οι Πιτσιόρλας και Σαγιάς παρακολουθούνταν από την ΕΥΠ επί κυβέρνησης Σαμαρά – Βενιζέλο, δείχνοντας έτσι στους πολίτες για ακόμα μία φορά, πόσο άθλιο παρακράτος λειτουργούσε το 2015-2019, με ένα αδίστακτο Αλέξη Τσίπρα που δεν δίσταζε να παρακολουθεί τους δικούς του ανθρώπους, και πόσο εύκολα επιδίδονται στο ψέμα για να καλύψουν τις βρωμιές τους.

Αφού η συμμορία του Αλέξη Τσίπρα, παρακολουθούσε εύκολα τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, σκεφτείτε τι γινόταν με τους αντιπάλους του;;



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου