Σάββατο 16 Απριλίου 2022

Το σχέδιο άλωσης από την αριστερά ξεδίπλωσε στο συνέδριο ο Πολάκης

 


Στο συνέδριο, μετά τους βαθιά ακροαριστερούς που ζήτησαν από το βήμα η αριστερά να γίνει συνεχιστείς του ΕΑΜ και των αγανακτισμένων για να αποσταθεροποιηθεί η χώρα, ακούστηκε και η φωνή του επικίνδυνου ακροαριστερού Πολάκη, πώς θα ελεγχθεί η δικαιοσύνη και πώς θα πάρει τις τράπεζες στα χέρια του ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Πολάκης νομίζει ότι λαός ξέχασε τι σημαίνει αριστερά και θα πέσει και πάλι στην παγίδα να τους ψηφίσει : «Πλησιάζει ο καιρός που ο ελληνικός λαός θα ξαναεμπιστευτεί τις τύχες και την ελπίδα του σε μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, με Πρωθυπουργό τον Αλέξη. Αυτό είναι καθ’ οδόν», είπε, από το βήμα του 3ου Συνεδρίου του κόμματος.

Μέσα σε αυτά που είπε και δεν ενδιαφέρουν τον κόσμο αλλά το εσωτερικό ακροατήριο, είπε και το σχέδιο άλωσης που πρέπει να ακολουθήσει ο ΣΥΡΙΖΑ, στην απίθανη περίπτωση που γίνει και πάλι το λάθος

Περιγράφοντας ο Πολάκης τις «προδιαγραφές» μιας «αριστερής πολιτικής», «αριστερή πολιτική είναι να πάρεις 1 ή 2 συστημικές τράπεζες στα χέρια σου», εξήγησε ο κ. Πολάκης, στην προοπτική μιας «δεύτερης φοράς Αριστεράς». «Δεν μπορούμε να ξαναπάμε έτσι». Πρέπει να την ξαναπάρουμε την μία τράπεζα ή τις δύο υποστήριξε ο κ. Πολάκης, προτείνοντας ακόμη «να ξαναοργανώσουμε να ξανασπαρθεί ο κάμπος της Θεσσαλίας που σχολάζει», λόγω της κρίσης το τελευταίο διάστημα.

Μια «αριστερή πολιτική» είπε ο Πολάκης με λίγα λόγια πρέπει να ελέγχει τη δικαιοσύνη, και πρότεινε αλλαγές στο πεδίο της Δικαιοσύνης, και μέσα στις αλλαγές, είναι η εθελουσία έξοδο των δικαστών, «για να ανέβουν οι άλλοι από κάτω».

Ο Πολάκης έχει προβλήματα με την δικαιοσύνη και είναι κατηγορούμενος σε πολλές υποθέσεις, είναι το άγχος του η δικαιοσύνη την οποία θέλει ξεκάθαρα να φοβερίσει, θέλει να τιμωρήσει γιατί δεν τους έκανε το χατήρι να ασκήσει πολιτικές διώξεις αντιπάλων με στημένα στοιχεία, θέλει να την ελέγξει, γιατί αυτό το καθεστώς ονειρεύεται ο ΣΥΡΙΖΑ.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου