Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2022

Την ώρα που το ΕΛΚ περνάει πειθαρχικό τον Κύρτσο ο φαιδρός ΣΥΡΙΖΑ παίρνει το μέρος του

 


Την ώρα που ο επικεφαλής της Κ.Ο. του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, Μάνφρεντ Βέμπερ,κινείται πειθαρχική διαδικασία από το ΕΛΚ, κατά του Γιώργου Κύρτσου, ο φαιδρός ΣΥΡΙΖΑ με πρώτο τον αρχηγό του παίρνουν το μέρος του.

Σύμφωνα με ανάρτηση του Γερμανού πολιτικού, το ΕΛΚ «απορρίπτει κατηγορηματικά τις αβάσιμες κατηγορίες κατά της ελληνικής κυβέρνησης από τον Γιώργο Κύρτσο. Τις θεωρούμε απαράδεκτες. Μετά από αυτά τα γεγονότα θα κινηθεί εσωτερική διαδικασία κατά του ευρωβουλευτή» και με αυτή του την ανάρτηση ξεφτιλίζει περισσότερο τον Γιώργο Κύρτσο και απογοητεύει τον ΣΥΡΙΖΑ που νόμιζε ότι θα βρει Ευρωπαικό στήριγμα και άλλοθι για το στήσιμο κατηγοριών σε πολιτικούς του αντιπάλους επί διακυβέρνησης του.

Οι λόγοι στήριξης του Κύρτσου φυσικά και είναι για το συμφέρον Τσίπρα, αφού στον ΣΥΡΙΖΑ ψάχνουν άλλοθι εδώ και καιρό, για τις πολιτικές διώξεις που έστησαν κατά πολιτικών τους αντιπάλων με την βοήθεια δημοσιογράφων και δικαστικών, μέσα από τον Κύρτσο νόμιζαν ότι το βρήκαν.

Οι αναρτήσεις του Κύρτσου, δεν δίνουν μόνο άλλοθι στο έγκλημα ΣΥΡΙΖΑ, εξυπηρετούν και το αφήγημα για την πανδημία που το χρησιμοποιεί ο ΣΥΡΙΖΑ για να κάνει αντιπολίτευση.

Δεν ξέρουμε κατά πόσο νιώθει περήφανος ο Κύρτσος που ένας απαξιωμένος σαν τον Αλέξη Τσίπρα παίρνει το μέρος του, και ένα κόμμα όπως ο θίασος ΣΥΡΙΖΑ στέκεται δίπλα του, αυτό που ξέρουμε σίγουρα είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ μαζεύει ότι φαιδρό, προκλητικό και γραφικό περισσεύει από τα άλλα κόμματα.

Το ποιος είναι ο Κύρτσος φαίνεται και από το ότι αρνείται να παραδώσει την έδρα του, και θα εισπράττει 20 χιλιάδες ευρώ τον μήνα μέχρι το 2024 από μια έδρα που δεν του ανήκει, γιατί απλά κινείται φαιδρά και όχι τίμια και ηθικά.

Θα έλεγε κανένας και αυτό το ψάχνουμε, ότι ο Κύρτσος έκανε κρυφά την βρώμικη δουλειά του Τσίπρα, να προσπαθεί να σπιλώσει τον πρωθυπουργό, την κυβέρνηση και την χώρα στην Ευρώπη. Γνωρίζοντας ο Τσίπρας ότι είναι ένας απαξιωμένος πολιτικός απατεώνας, που δεν θέλουν να τον βλέπουν στην Ευρώπη, έβαλε μπροστάρη τον Γιώργο Κύρτσο, μέχρι να απαξιωθεί και αυτός όπως οι Ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, με τις αθλιότητες που αναρτούν κατά καιρούς στην προσπάθεια τους να πλήξουν την χώρα μας.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου