Πέμπτη, 22 Ιουλίου 2021

Το κτήνος της Φολέγανδρου έδειρε αλύπητα την Γαρυφαλλιά και την έσερνε στα βράχια

 


Το κτήνος της Φολέγανδρου, γνωστός αντιεξουσιαστής και μέλος του ΣΥΡΙΖΑ, αφού σε πορείες και φωτογραφίες δείχνει με χαρά τα φυλλάδια του ΣΥΡΙΖΑ που μοιράζει, είναι ένας στυγνός δολοφόνος.

Στυγνός εγκληματίας, που τώρα προσπαθεί να το παίξει ψυχικά διαταραγμένος μήπως και γλιτώσει την μεγάλη ποινή.

«Την χτύπησε και την έσερνε στα βράχια». λέει ο ιατροδικαστής, και η έκθεση αποτελεί κόλαφο για τον 30χρονο δολοφόνο της Γαρυφαλλιάς στη Φολέγανδρο, αφού αποδεικνύει ότι, πριν την πετάξει στη θάλασσα, την χτύπησε τόσο πολύ, ώστε να χάσει τις αισθήσεις της.

Στη συνέχεια την έσερνε στα βράχια, μέχρι που την έριξε στη θάλάσσα, όπου ο θάνατός της προήλθε από πνιγμό.

Η ιατροδικαστική υπηρεσία Πειραιά, με επικεφαλής τον ιατροδικαστή Ηλία Μπογιόκα, λέει καθαρά ότι το άψυχο κορμί της Γαρυφαλλιάς, το οποίο ανασύρθηκε από τη θάλασσα από λιμενικούς, έφερε μώλωπα από γροθιά στο δεξί μάτι, είχε γδαρσίματα στη δεξιά πλευρά, αλλά και στην πλάτη, καθώς και ένα τραύμα 4-5 εκατοστών στη δεξιά πλευρά του κεφαλιού της. Ένα τραύμα, το οποίο χρήζει περαιτέρω έρευνας.

Επίσης, από τα χτυπήματα στα βράχια άνοιξαν οι βρεγματικές ραφές του κρανίου. Όλα τα χτυπήματα, αλλά και το σύρσιμο στα βράχια έγιναν, ενώ η Γαρυφαλλιά βρισκόταν εν ζωή, σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση.

Στον λάρυγγα και στα πνευμόνια βρέθηκε άφθονη ποσότητα θαλασσινού νερού, ενώ έφερε σημάδια χτυπημάτων και στον δεξιό μαστό.

Στη θάλασσα το κτήνος της Φολέγανδρου την έριξε ο δράστης χωρίς τις αισθήσεις της. Ο θάνατός της προήλθε από πνιγμό.0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου