Πέμπτη 1 Ιουλίου 2021

Ούτε ένα συγνώμη ΣΥΡΙΖΑ- Τσίπρα για την αλητεία που αντιμετώπισαν τον Παπασταύρου


 

Η αλητεία, η φαιδρότητα και η ανηθικότητα είναι αυτό που χαρακτηρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ και ειδικά τον Αλέξη Τσίπρα.

Εχθές εκδόθηκε το αμετάκλητο απαλλακτικό βούλευμα της Δικαιοσύνης που κλείνει οριστικά την υπόθεση του Σταύρου Παπασταύρου, συμβούλου του πρώην Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά.

Ο Παπασταύρου στοχοποιήθηκε βάση σχεδίου από τον ΣΥΡΙΖΑ και με μανία προσωπικά από τον Αλέξη Τσίπρα. Επί χρόνια, ο Τσίπρας μιλούσε για το δήθεν "σκάνδαλο Παπασταύρου", στην βουλή συκοφαντούσε τον Παπασταύρου και είναι τέτοια η ηθική του που δεν δίστασε να το συμπεριλάβει και στο προεκλογικό του σποτ στις εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2015. 

Οι ΣΥΡΙΖΑ- Τσίπρας, δεν δολοφονούν για πρώτη φορά χαρακτήρα, δεν είναι η πρώτη φορά που θίγουν υπολήψεις, δεν είναι η πρώτη φορά που πετάνε λάσπη, δεν είναι η πρώτη φορά που καταρρακώνουν προσωπικότητες, δεν είναι η πρώτη φορά που δείχνουν πόσο αδίστακτοι και ανήθικου είναι.

 Ο φαιδρός Τσίπρας είχε υποσχεθεί 15/04/2016 μια συγνώμη στον Κυριάκο Μητσοτάκη, αν ο Παπασταύρου απαλλάσσονταν και μέχρι αυτή την ώρα ο φαιδρός Αλέξης δεν έχει βρει την γενναιότητα να τιμήσει την υπόσχεσή του απέναντι σε έναν Έλληνα πολίτη που κατάφωρα αδίκησε. 

Αντιθέτως, είχε την αλητεία αντί συγνώμης να εκδόσει μια κομματική ανακοίνωση εναντίον του Αντώνη Σαμαρά.

Η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη κάλεσε τον κ. Τσίπρα να ζητήσει δημόσια συγγνώμη από τον κ. Παπασταύρο υπενθυμίζοντας τον διάλογο που είχε με τον κ. Κυριάκο Μητσοτάκη το 2016 στην Βουλή.

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συζήτηση στη Βουλή σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών τον Απρίλιο του 2016, απευθυνόμενος στον κ. Τσίπρα που από τη θέση του Πρωθυπουργού, με ένα κρεσέντο κατά του κ. Παπασταύρου είχε παραβιάσει κάθε τεκμήριο αθωότητας, επιχειρώντας να προδικάσει την κρίση της Δικαιοσύνης, τον είχε ρωτήσει τι θα έπραττε αν υπήρχε αθωωτική απόφαση. Και αν θα ζητούσε συγγνώμη. Ο κ. Τσίπρας είχε νεύσει τότε καταφατικά. Σήμερα εκδόθηκε η αθωωτική απόφαση. Θα ζητήσει συγγνώμη ο κ. Τσίπρας από τον κ. Παπασταύρου για την τόση λάσπη που εκτόξευσε εναντίον του ή θα κρυφτεί όπως συνηθίζει;» ανέφερε χαρακτηριστικά.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου