Σάββατο 26 Ιουνίου 2021

Γαλλοαλγερινοί επιτέθηκαν άνανδρα στον Έλληνα σωματοφύλακα του Νταν Μπιλζέριαν

 


Ο Νίκος Αραβαντινός, προσωπικός σωματοφύλακας του «βασιλιά του Instagram», Νταν Μπιλζέριαν, δέχθηκε άγρια και άνανδρη επίθεση στην Μύκονο από ομάδα 15 Γαλλοαλγερινών τουριστών.

Το βίαιο περιστατικό σημειώθηκε κοντά σε γνωστή κοσμοπολίτικη παραλία στην Μύκονο, όταν ο σωματοφύλακας κλήθηκε από ανθρώπους του ξενοδοχείου προκειμένου να επέμβει όταν μια παρέα 15 Γαλλοαλγερινών που είχε καταναλώσει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ άρχισε να παρεκτρέπεται και να δημιουργεί προβλήματα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ανάμεσά τους ήταν και άτομα της προσωπικής ασφάλειας ενός επιχειρηματία που αναζητούνται. 

Ο Νίκος Αραβαντινός προσπάθησε να κατευνάσει τα πνεύματα και να ηρεμήσει τους αλλόφρονες τουρίστες. Όμως εκείνοι σε έξαλλη κατάσταση άρχισαν να του επιτίθενται πετώντας του με μπουκάλια αλκοόλ, ποτήρια και αιχμηρά αντικείμενα. Ορισμένοι απο αυτούς του επιτέθηκαν άνανδρα από πίσω χτυπώντας τον με κλωτσιές και μπουνιές σε όλο του το σώμα. Από τη σφοδρότητα των χτυπημάτων ο σωματοφύλακας σωριάστηκε στο έδαφος αιμόφυρτος και λιπόθυμος.

Οι άνθρωποι του ξενοδοχείου ειδοποίησαν την αστυνομία και το Κέντρο Υγείας. Δυο εκ των 15 Γαλλοαλγερινων συνελήφθησαν ενώ αναζητούνται οι υπόλοιποι μαζί με τους άντρες της ασφάλειας του επιχειρηματία που συμμετείχαν στην άνανδρη επίθεση. 

Ασθενοφόρο μετέφερε τον Νίκο Αραβαντινό στο Κέντρο Υγείας, όπου νοσηλεύεται με σοβαρά χτυπήματα στο κεφάλι και έχει κριθεί αναγκαία η αεροδιακομιδή του σε νοσοκομείο της Αθήνας.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου