Πέμπτη 23 Απριλίου 2020

Το χρονοδιάγραμμα άρσης των περιοριστικών μέτρων




Ήρθε η ώρα να ξεκινήσει σιγά σιγά η άρση των απαγορευτικών μέτρων.

Η άρση των μέτρων θα ξεκινήσει από κομμωτήρια, κέντρα αισθητικής και λιανεμπόριο με την έναρξη της λειτουργίας τους την Δευτέρα 4 Μαΐου. 

Μέσα στον Μάιο και γύρω στις 20 του μήνα θα ανοίξουν τα μεγάλα εμπορικά κέντρα. Από 25 Μαΐου έως 5 Ιουνίου σχεδιάζεται η επαναλειτουργία καφετεριών, εστιατορίων και μπαρ με καθίσματα σε εξωτερικούς χώρους και αραιά, που σημαίνει ότι θα αφαιρεθούν τα μισά τραπεζοκαθίσματα. Τέλος Μαϊού αναμένεται και το άνοιγμα των γυμναστηρίων με αυστηρά μέτρα ασφάλειας για τον συνωστισμό.

Θα ακολουθήσει το άνοιγμα των πλαζ και των παραλιών μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου, πάντα με την τήρηση των αποστάσεων ασφαλείας και αποφυγής του συνωστισμού, και αυτό σημαίνει ότι στις οργανωμένες παραλίες οι ομπρέλες και οι ξαπλώστρες θα μειωθούν.

Τον Ιούνιο αναμένεται να ανοίξουν και τα ξενοδοχεία, η αρχή θα γίνει με αυτά που έχουν 12μηνη λειτουργία με πιθανότερη ημερομηνία 15 Ιουνίου ενώ 1η Ιουλίου θα ακολουθήσουν τα εποχικά ξενοδοχεία και καταλύματα σε όλους τους προορισμούς.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου