Σάββατο 29 Φεβρουαρίου 2020

Γιατί η εισαγγελέας Τουλουπάκη βρίσκει δικαιολογίες και δεν θέλει να καταθέσει; Φοβάται την αλήθεια;



Η εισαγγελέα Διαφθοράς Ελένη Τουμουπάκη προκλητικά, δεν λέει να πάει να καταθέσει στην προανακριτική επιτροπή, και έχει βρεθεί δικαίως στο στόχαστρο των μελών της επιτροπής αλλά και των πολιτών που παρακολουθούν την σκευωρία ΣΥΡΙΖΑ.

Μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ δεν την ενοχλεί αφού έχει αποδείξει η κυρία εισαγγελέας ότι ήταν καλός συνεργάτης του "Ρασπούτιν" Δημήτρη Παπαγγελόπουλου.

Μάλλον η κυρία εισαγγελέας έχει βρεθεί σε πάρα πολύ δύσκολη θέση ειδικά μετά την κατάθεση του επιχειρηματία Σάμπυ Μιωνή την περασμένη Τετάρτη. Ο επιχειρηματίας σε αυτή του την κατάθεση δήλωσε ότι η Ελένη Τουλουπάκη ήταν μέλος της ομάδας του πρώην αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης την οποία χαρακτήρισε εγκληματική οργάνωση.

Η κυρία Τουλουπάκη αρνήθηκε να καταθέσει επειδή ο αστυνομικός που της παρέδωσε την κλήτευση ήταν εκπρόθεσμος κατά μιάμιση ώρα, με βάση τα προβλεπόμενα από το νόμο χρονοδιαγράμματα και έτσι βρήκε ευκαιρία να ακυρώσει την προσέλευση της.

Δύο φορές μέσα σε λίγες εβδομάδες η εισαγγελέας Διαφθοράς, αρνείται να παρουσιαστεί ενώπιον της επιτροπής βρίσκοντας διάφορες προφάσεις. 

Όλη η Ελλάδα περιμένει το νέο ραντεβού προανακριτικής - Τουλουπάκη, που έχει οριστεί για την ερχόμενη Πέμπτη, και εάν δεν εμφανιστεί για τρίτη φορά τότε υπάρχει σοβαρό θέμα και πολλά ερωτήματα γιατί δεν θέλει να καταθέσει;;;;;;;


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου