Τετάρτη 1 Αυγούστου 2018

Τσίπρα έως το δημοτικό οι γονείς φέρναμε για δικαιολογία την ηλικία των παιδιών μας



Δεν υπάρχει η ξεφτίλα αυτής της κυβέρνησης με τα στελέχη της που φτάνουν στο σημείο να χρησιμοποιήσουν επιχείρημα που λέγαμε οι γονείς για να δικαιολογήσουμε τις πράξεις τους στο δημοτικό, στο γυμνάσιο το κόψαμε γιατί είχαν μεγαλώσει και είχαν μυαλό.

Τέτοια επιχειρήματα για να καλυφθούν οι πολιτικές ευθύνες του Αλέξη Τσίπρα για την κατάσταση στην χώρα, τα οποία χρησιμοποιεί η προπαγάνδα είναι γελοία και προκαλούν περισσότερο την ελληνική κοινωνία.

Ο υπουργός Επικρατείας, Χριστόφορος Βερναρδάκης, έδειξε πόσο ηλίθια είναι τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και της κυβέρνησης γενικότερα, ο οποίος χρησιμοποίησε την ηλικία του βλάκα πρωθυπουργού μου για να τον δικαιολογήσει.

Μμιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Πρακτορείο 104,9 FM, δήλωσε πως δεν πρέπει να βάλλεται ο Αλέξης Τσίπρας γιατί είναι μόλις 44 ετών!

Ακούστε κοινωνία είναι μόλις 44 ετών είναι η δικαιολογία του Βερναδάκη, δικαιολογία που χρησιμοποιούσαμε και εμείς για τα παιδιά μας έως την τελευταία τάξη του δημοτικού, μετά τα δικά μας παιδιά είχαν σοβαρευτεί και παρακολουθούσαν μαθήματα δεν έκαναν καταλήψεις.

Ακόμα να καταλάβουν ορισμένοι ποιοι ηλίθιοι μας κυβερνάνε;




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου