Δευτέρα 2 Ιουλίου 2018

Αντιεξουσιαστές αμαύρωσαν τα συλλαλητήρια για το ξεπούλημα της Μακεδονίας από ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ



Λίγη ώρα αργότερα, οι διαδηλωτές έκατσαν στο οδόστρωμα διαμαρτυρόμενοι για την συμφωνία με τα Σκόπια, ωστόσο η αστυνομία ήθελε να ανοίξει τον δρόμο και τους πήρε σηκωτούς για να τους πάει προς τα σκαλιά και να ανοίξει τον δρόμο, ψεκάζοντας τους με χημικά.

Κατά τις 8 και μισή το βράδυ σημειώθηκαν επεισόδια με ομάδα αντεξουσιαστών, που εμφανίστηκε για να αμαυρώσει την συγκέντρωση.



Στην Θεσσαλονίκη οι διαδηλωτές ξεκίνησαν από την πλατεία Αριστοτέλους και κατάφεραν να σπάσουν τον φραγμό που στήθηκε με κλούβα των ΜΑΤ, στο ύψος της Αγίας Σοφίας.

Στη συνέχεια, βρήκαν και πάλι μπροστά τους τις αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες είχαν παραταχθεί στο ύψος της οδού Στρατηγού Καλλάρη, σε μια προσπάθεια να μην επιτρέψουν στους διαδηλωτές να προσεγγίσουν στον Λ. Πύργο.

Εκεί δυνάμεις των ΜΑΤ, προσπαθώντας να απωθήσουν τους συγκεντρωθέντες, έκαναν χρήση χειροβομβίδων κρότου λάμψης και χημικών, ενώ ορισμένοι από τους διαδηλωτές πέταξαν πέτρες και μπουκάλια εναντίον αστυνομικών.

Και στην Θεσσαλονίκη αντιεξουσιαστές με αντισυγκέντρωση που πραγματοποίησαν στο Άγαλμα του Βενιζέλου, προσπάθησαν να αμαυρώσουν τις εκδηλώσεις.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου