Κυριακή 24 Ιουνίου 2018

Συνελήφθη ο ένας από τους Αλβανούς δραπέτες



Πάρα πολύ επικίνδυνοι είναι οι τρεις Αλβανοί κακοποιοί που το έσκασαν τα ξημερώματα της Τρίτης από το αστυνομικό Τμήμα Αργυρούπολης.

Οι τρεις Αλβανοί, είχαν συλληφθεί από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Νοτιανατολικής Αττικής, κατηγορούμενοι για 72 κλοπές σε πολυτελείς οικίες στα βόρεια και νότια προάστια, λίμαραν τα κάγκελα τού χώρου όπου κρατούντο, κατέβηκαν από την υδρορροή και εξαφανίστηκαν.


Ένα απομονωμένο σπίτι στο Κίτσι Κορωπίου, είχε γίνει το κρησφύγετο του ενός από τους τρεις Αλβανούς σκληρούς κακοποιούς.

Αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής εισέβαλαν, λίγο μετά τις 5 το πρωί του Σαββάτου, στην μονοκατοικία που κρυβόταν ο Αλβανός  Γκερτιάν Βρουσάι, εντόπισαν τον δραπέτη κρυμμένο σε μία από τις ντουλάπες του σπιτιού και του πέρασαν χειροπέδες, χωρίς αυτός να προλάβει να αντιδράσει. 

Στο σπίτι καταφύγιο βρίσκονταν ο θείος του 24χρονου  Γκερτιάν Βρουσάι και τα δύο του παιδιά.

Και οι τρεις τους αντιστάθηκαν, ούτως ώστε να κερδίσουν χρόνο για να μπορέσει να διαφύγει ο κακοποιός αλλά δεν τα κατάφερε αφού αντιλήφθηκε ότι έξω από το σπίτι ήταν γεμάτο αστυνομικούς και έτσι κρύφτηκε στην ντουλάπα.

Ο θείος και τα ξαδέλφια έχουν συλληφθεί επίσης με την κατηγορία της υπόθαλψης εγκληματία. 


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου