Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018

Βοήθεια σώστε το έθνος μας από τους Συριζαίους! Απείλησε ο Κοτζιάς ότι θα λύσει το Ελληνοαλβανικό και Κυπριακό!



Ο Κοτζιάς είχε σήμερα συνάντηση στην Μόσχα με τον Λαβρόφ, και απείλησε τους Έλληνες ότι πριν πάει διακοπές θα έχει λύσει και το Αλβανικό

Ερωτηθείς για το Σκοπιανό, ο Έλληνας ΥΠΕΞ δήλωσε για την εθνική ταπείνωση στην οποία σύρθηκε η χώρα : «Λύσαμε ένα πρόβλημα που στην ουσία υπάρχει εδώ και 70 χρόνια. Είναι κομμάτι της κουλτούρας της περιοχής να τσακωνόμαστε για τα ονόματα. Με αυτή τη συμφωνία τελειώσαμε τα προβλήματα αλυτρωτισμού που υπήρχαν. Βρισκόμαστε σε διαδικασία επίλυσης των ζητημάτων που εκκρεμούν εδώ και δεκαετίες με την Αλβανία». 

«Πριν πάω για διακοπές θα τα έχω τελειώσει. Αλλιώς δεν έχει διακοπές» Έλεος μην τολμήσεις Κοτζιά, και επειδή πήρε αέρα ο αποτυχημένος πήγε και ένα βήμα παραπάνω δηλώνοντας: 
«Ελπίζω να ξανανοίξουμε με σωστό τρόπο το Κυπριακό και να το κλείσουμε κι αυτό. Είναι πιο δύσκολο αυτό το πρόβλημα γιατί στα δύο άλλα το μεγάλο κράτος ήμασταν εμείς και ήμασταν αποφασισμένοι να το λύσουμε»

Τώρα δεν ανησυχούμε μόνοι μας έχουμε και τους αδελφούς στην Κύπρο μετά από αυτή την δήλωση του αποτυχημένου Κοτζιά να ανησυχούν για το μέλλον τους μαζί μας.

Ο ΥΠΕΞ δήλωσε μάλιστα ότι είναι και ευτυχισμένος που τα ξεπουλάει όλα με τους χειρότερους όρους : «Εγώ είμαι ευτυχισμένος που λύνουμε προβλήματα αλλά κάποιοι λένε τι θα κάνουμε τώρα χωρίς προβλήματα».




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου