Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017

Η απολογία του 25χρονου «δράκου» των Αμπελοκήπων



Έσπασε στο δικαστήριο ο «δράκος» των Αμπελοκήπων που έκανε επιθέσεις σε ανυποψίαστες γυναίκες και ξέσπασε σε λυγμούς, θέλοντας να πείσει πως ήταν ανοησία του οι ενέργειές του...

Στην ανακρίτρια και στον εισαγγελέα ο 25χρονος δράστης είπε πως δεν είχε πρόθεση να επιτεθεί στις γυναίκες και πως όλα συνέβησαν από… «βλακεία του μυαλού του». Ο πατέρας του δρπαστη από τη δική πλευρά τόνιζε προς κάθε κατεύθυνση ότι ήταν ένα παιδί, που δεν του έλειπε τίποτα κι έτσι δυσκολεύεται να κατανοήσει όλη αυτή την ιστορία.

Ο 25χρονος φαίνεται να κατανόησε το μέγεθος της σοβαρότητας των πράξεών του και μπροστά στον κίνδυνο των συνεπειών που έρχονταν, με κλάματα στην ερώτηση: «Πώς έκανες τέτοιο πράγμα;», απάντησε: «Από βλακεία του μυαλού μου. Σας παρακαλώ μην με βάλετε φυλακή, θα τρελαθώ! Αφήστε με και αύριο κιόλας θα πάω στο γιατρό για να δω τι μου το προκάλεσε όλο αυτό».

Ωστόσο οι ικεσίες του δεν έπιασαν τόπο γιατί ο εισαγγελέας ήταν σαφής: «Δεν θα σας αφήσω να πάτε στον γιατρό. Έχετε αντιληφθεί πώς αισθάνονταν όλες αυτές οι γυναίκες τη στιγμή που τις κακοποιούσατε;».

Η συνέχεια είναι αυτονόητη. Ο 25χρονος που επιτέθηκε σε 9 γυναίκες που τους έστηνε καρτέρι να τις πετύχει μόνος, πήρε το δρόμο για τη φυλακή.

Ο πατέρας του, ωρολογοποιός που έχει μαγαζί στο κέντρο της Αθήνας, έλεγε συνεχώς: «Δεν του λείπει τίποτα. Το πρωινά δούλευε ως προγραμματιστής σε εταιρία διανομής φαγητού μέσω ίντερνετ και ερχόταν τα απογεύματα και βοηθούσε και στο μαγαζί».


Πηγή




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου