Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017

Αποφυλακίζεται ο Ο' Τζέι Σίμπσον



Ο Σίμπσον είναι φυλακισμένος από το 2008, εκτίοντας ποινή μετά την καταδίκη του για ληστεία. Ωστόσο, ο χρόνος και ο τόπος της αποφυλάκισης δεν έχουν δημοσιοποιηθεί, όπως και τα προσωπικά του σχέδια. 

Ο 70χρονος Σίμπσον αποφυλακίζεται μετά την απόφαση που έλαβε αρμόδια επιτροπή αποφυλακίσεων στη Νεβάδα τον Ιούλιο κι αφού παρέμεινε φυλακισμένος για εννέα χρόνια.   

O σταρ του ποδοσφαίρου και ηθοποιός  κατηγορήθηκε για τη διπλή δολοφονία της πρώην συζύγου του και του συντρόφου της το 1995 και η υπόθεση οδήγησε σε μια συγκλονιστική, 13μηνη δίκη στο Λος Άντζελες, η οποία μεταδόθηκε ζωντανά στην τηλεόραση και καθήλωσε τις ΗΠΑ.   

Οι αρχές επιδιώκοντας να αποφύγουν την φρενίτιδα των μέσων ενημέρωσης που συνοδεύει την κάθε εξέλιξη της υπόθεσης, αρνήθηκαν να ανακοινώσουν ακριβώς πότε και πού θα απελευθερωνόταν.
  
 Ένας εκπρόσωπος του τμήματος προειδοποίησε τα μέσα μαζικής ενημέρωσης να μην προσπαθήσουν να κυνηγήσουν το όχημά του από τις πύλες της φυλακής, λέγοντας ότι οι αξιωματούχοι θα μπορούσαν να αναβάλουν την απελευθέρωση για εβδομάδες, εάν ήταν απαραίτητο, για να αποφευχθεί κάθε κίνδυνος.   

Επίσης είναι ασαφής ο τελικός προορισμός του πρώην αθλητή αν και ο ίδιος είχε πει ότι επιθυμεί να μετακομίσει στη Φλόριντα, όπου έχει φίλους και οικογένεια, ένα σχέδιο που όμως πρώτα πρέπει να εγκριθεί από τις αρχές εκεί.   

Ο Malcom LaVergne, δικηγόρος του στο Λας Βέγκας είπε πως ο πελάτης του ανυπομονεί να ξοδέψει χρόνο με τα μέλη της οικογένειά τους, να φάει μια μπριζόλα και θαλασσινά και να αγοράσει ένα iPhone. 


Πηγή: lifo.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου