Τρίτη 4 Ιουλίου 2017

Η ξεφτίλα σε όλο της το μεγαλείο! Κανένας σοβαρός δεν κάνει τέτοιες γελοιότητες!



Κώστας Βουκελάτος

Απίστευτες σκηνές και ύβρις για το Πολυτεχνείο στο προαύλιο της ΕΡΤ.

"Σκοτώθηκαν" και μεταξύ τους οι "αγωνιστές" της ΕΡΤ, όταν κατά τη διάρκεια του χαιρετισμού του γενικού γραμματέα ενημέρωσης και επικοινωνίας Λευτέρη Κρέτσου και του προέδρου της ΕΡΤ Διονύση Τσακνή, αποχώρησαν διαμαρτυρόμενοι ο Παναγιώτης Λαφαζάνης και ο Δημήτρης Στρατούλης από τη ΛΑΕ, αλλά και η Ραχήλ Μακρή, εκφράζοντας την αντίθεσή τους με την παρουσία τους, ενώ υπήρξαν και κάποιες φραστικές αντεγκλήσεις.

Χθες έγιναν στο προαύλιο της ΕΡΤ τα αποκαλυπτήρια των νεκρών της ΕΡΤ, με παπά και τρισάγιο εάν είναι δυνατόν!!!

 Κατά την ανακοίνωση της ΠΟΣΠΕΡΤ το μνημείο έχει τίτλο «Μνήμες και Χρέος», και αιτιολογείται με το σκεπτικό: «Η μνήμη είναι ένα από τα πρωταρχικά συστατικά στοιχεία της πορείας του ανθρώπου στους αιώνες. Χρέος όλων μας είναι να θυμόμαστε τους αγώνες».

Ο πρόεδρος της ΕΡΤ Διονύσης Τσακνής, κατά την ομιλία του τόλμησε χωρίς ίχνος ντροπής να παρομοιάσει  το μνημείο της ΕΡΤ με το Πολυτεχνείο λέγοντας :«Στα κάγκελα της ΕΡΤ, είπε, δεν μπήκε το τανκς και κανένας Ντερτιλής δεν δολοφόνησε τον Διομίδη Κομνηνό και τα άλλα παιδιά την επομένη του Πολυτεχνείου. Στην ΕΡΤ μπήκε όμως το τανκς της ανεργίας και της ανασφάλειας και η ανεργία είναι που έστειλε του ανθρώπους στον άλλο κόσμο».



Και δεν βρέθηκε κανένας σοβαρός να σταματήσει αυτή την ξεφτίλα.

Ζούμε στα χρόνια της απόλυτης αριστερής παρακμής και δεν μας αξίζει.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου