Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016

Τσίπρα όσους ανασχηματισμούς να κάνεις δεν αλλάζει η γνώμη των πολιτών ότι έπρεπε να είχες ήδη φύγει





Κώστας Βουκελάτος

Ο αμετανόητος Τσίπρας συνεχίζει να παραμυθιάζει  τον Έλληνα και τα ίδια τα στελέχη του και αυτό δείχνει για πόσο ηλίθιους μας περνάει ο χειρότερος πρωθυπουργός που έχει περάσει από την πολιτική ζωή της χώρας.

Από τον ανασχηματισμό που έκανε ο Τσίπρας φαίνεται το πόσο υπολογίζει την Ελλάδα και τους Έλληνες καθώς και το μέλλον της χώρας μας.

Πίστεψε κανένας ότι αλλάζοντας τον Φίλη με εντολή της εκκλησίας και φέρνοντας την σχέση του Κατρούγκαλου στην  θέση του Κατρούγκαλου θα σωθεί η Ελλάδα και θα γίνει το θαύμα;

Φυσικά και όχι απλά ο άνθρωπος είναι λαοπλάνος και συνεχίζει να κοροϊδεύει τους Έλληνες τόσο που πλέον αναρωτιούνται οι πολίτες για το πόσο ανισόρροπος είναι ειδικά όταν επιμένει ότι η χώρα είναι σε ρυθμούς ανάπτυξης.

Δεν έχει κάνει τίποτα από όσα έχει υποσχεθεί και δεν έχει απολογηθεί ποτέ για τα ψέματα που έχει πει, δεν έχει κάνει καμία αυτοκριτική για να ζητήσει συγνώμη για την ανικανότητα του και για την ανικανότητα των στελεχών που απαρτίζουν την κυβέρνηση του κάνοντας τεράστια ζημιά στην χώρα, ζημιά την οποία συνεχίζουν να κάνουν καθημερινά με την παραμονή τους.

Τσίπρα όσους ανασχηματισμούς και να κάνεις δεν αλλάζει η γνώμη των πολιτών ότι πρέπει να είχες ήδη φύγει γιατί είσαι μεγάλος ψεύτης και σίγουρα ο πλέον ακατάλληλος  να είσαι στην ηγεσία της χώρας.

Έχει ξεπουλήσει τα πάντα για να κρατήσει περισσότερο την καρέκλα και δεν κάνει το αυτονόητο αυτό που θέλει η πλειοψηφία των πολιτών ΝΑ ΦΥΓΕΙ, αυτό θέλει ο Έλληνας πολίτης θέλει να το πιστέψει ο Τσίπρας η όχι.

Όσο αυξάνει το κυβερνητικό σχήμα με ανασχηματισμό τόσο θα πρέπει να αλλάξει και το σχέδιο το πώς θα φύγει από την χώρα γιατί πλησιάζει η ώρα θα τον κυνηγήσουν οι Έλληνες γιατί η ιστορία θα έπρεπε να του έχει μάθει ΦΟΒΟΥ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

Αλλά με τόσους ανθέλληνες που έχει μέσα στο κόμμα του δεν μαθαίνει και σωστά την ιστορία της Ελλάδας.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου