Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2016

Λεβέντης: «Είπε στον Τσίπρα πως είναι βλάκας που δεν δίνει την εξουσία στον Μητσοτάκη»



«Δεν είναι κακός ο Τσίπρας που βάζει φόρους, ούτε ο Σαμαράς που έβαζε φόρους. Ο Σαμαράς έκανε μεγαλύτερες περικοπές στις συντάξεις. Ο Σαμαράς ήταν ο κακός που ήθελε να κόψει συντάξεις; Του επεβλήθη μια στραβή πολιτική και απλά την εφάρμοζε» δήλωσε μιλώντας στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 και την Μαριάννα Πυργιώτη ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.

Ο Βασίλης Λεβέντης τάχθηκε και πάλι υπέρ της δημιουργίας οικουμενικής κυβέρνησης και συμπλήρωσε «δεν με άκουσε ούτε ο Τσίπρας ούτε ο Μητσοτάκης και καταστρέφουν τη χώρα»

Σχετικά με το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων ανέτρεξε στην τελευταία του ομιλία στην Βουλή. «Είπα του Τσίπρα, είσαι βλάκας αν δεν κάνεις τώρα εκλογές, να έρθει ο Μητσοτάκης, να κόβει μισθούς και συντάξεις και να έχει μπροστά του εκλογική διαδικασία με 0 μπόνους».

Ερωτηθείς για την δημοσκοπική πτώση της Ένωσης Κεντρώων την απέδωσε στην επίθεση που δέχεται ότι πρόκειται να συνεργαστεί με τον Αλέξη Τσίπρα.

Αναφερόμενος στα χθεσινά επεισόδια τόνισε ότι «τέλειωσαν οι εποχές που κάναμε μια διαδήλωση και ο πρωθυπουργός έδινε κάτι παραπάνω. Τώρα πια δεν μπορεί και δεν πρέπει να δώσει. Γιατί είναι σαν να παραδέχεται ότι ήταν άδικος και για να δώσει θα πάρει από άλλες κοινωνικές ομάδες που με την σειρά τους θα εξεγερθούν.
Στη χθεσινή περίπτωση επειδή είναι οι «πατεράδες» μας έπρεπε να υπάρξει μια ψυχραιμότερη απόφαση. Ήταν λάθος χειρισμός από την κυβέρνηση και λάθος κατεύθυνση της κοινωνίας».

Για τη μήνυση που δέχτηκε από υπεύθυνο Εταιρείας Δημοσκοπήσεων ο κ. Λεβέντης ανέφερε ότι δεν έκανε λόγο για χρηματισμό αλλά ότι απλά αποκάλυψε μια συνομιλία.

«Η εξήγηση δεν είναι ότι με πλησίασε άνθρωπος και μου ζήτησε 10.000 για να μου ανεβάσει τα ποσοστά. Μου είπαν ότι ξέρουμε πως δέχεσαι επίθεση και σου λένε ότι θα πας με τον Τσίπρα κτλ. Γιατί δεν αμύνεσαι σε αυτή την επίθεση, κάνοντας μια δημοσκόπηση για να δείξεις τα ποσοστά σου… Εγώ δεν έχω λεφτά για δημοσκοπήσεις του απάντησα. Και μου είπε ότι με 10.000€ μπορώ να κάνω μια δημοσκόπηση και να αναδείξω τα ποσοστά της Ένωσης Κεντρώων» υποστήριξε.



Πηγή : koolnews.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου