Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016

Που ήταν αυτός ο διευθυντής γραφείου πρωθυπουργού; Νέος νόμος για τις άδειες αν αυτός κριθεί αντισυνταγματικός




Όλους τους φάγαμε στην "μάπα" τώρα νέο αίμα στο στίβο που λέγεται διευθυντής γραφείου Πρωθυπουργού.

Μάλλον ψάχνουν να βρουν λιγότερο καμένους και εμφανίζονται ονόματα τα οποία είναι πρόθυμα να καούν και αυτά τώρα που βρίσκεται στα τελειώματα της η κυβέρνηση Τσίπρα.

Σε περίπτωση που το Συμβούλιο της Επικρατείας κρίνει αντισυνταγματικό τον νόμο για τις τηλεοπτικές άδειες, θα μπορούσε να υπάρξει ένας νέος νόμος ή θα μπορούσαν να υπάρξουν διορθώσεις στον υπάρχοντα νόμο, δήλωσε ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του πρωθυπουργού, Δημήτρης Τζανακόπουλος μιλώντας στον realfm 97.8.

ο κ. Τζανακόπουλος είπε : «Η απόφαση του ΣτΕ είναι νομικά δεσμευτική για την κυβέρνηση. Αναλόγως με το είδος αυτής της απόφασης, θα επιλέξουμε πώς θα κινηθούμε. Σε κάθε περίπτωση αυτό που εμείς είμαστε βέβαιοι ότι θα συνεχίσουμε να κάνουμε είναι να προσπαθήσουμε να ολοκληρώσουμε το σχέδιό μας για τη ρύθμιση του ραδιοτηλεοπτικού τοπίου. Ακόμα και μία αρνητική απόφαση δεν σημαίνει ότι η κυβέρνηση δεν παραιτείται από τη σαφή δέσμευσή της προς τον ελληνικό λαό ότι θα υπάρξει ρύθμιση του ραδιοτηλεοπτικού τοπίου. Μπορεί να γίνουν πάρα πολλά. Θα μπορούσε να υπάρξει ένας νέος νόμος, θα μπορούσαν να υπάρξουν διορθώσεις στον υπάρχοντα νόμο. Σε κάθε περίπτωση η κυβέρνηση διατηρεί τη νομοθετική πρωτοβουλία, σε κάθε περίπτωση το κοινοβούλιο της χώρας διατηρεί τη νομοθετική εξουσία».

Μάλλον βάζοντας μυαλό μετά το φιάσκο του Νίκου Παππά και βλέποντας ότι οδηγούνται στο τέλος προσπαθούν να διορθώσουν τις καθεστωτικές τους πρακτικές αλλά η εικόνα πλέον δεν αλλάζει δυστυχώς για αυτούς και ευτυχώς για την Ελλάδα.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου