Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2016

Και όμως ΘΑ κάνει ότι μοιράζει τα 246 εκατ. από τις άδειες ο Τσίπρας





Κώστας Βουκελάτος

Μην έχοντας τίποτα άλλο απολύτως για να εξαπατήσει και να πει ο Τσίπρας  πηγαίνει με τα 246 εκατ. ευρώ από τις άδειες στην ΔΕΘ τα οποία ΘΑ πάρει σε βάθος τριετίας.

Έχουν φροντίσει να σκορπίσουν από το Μαξίμου ότι τα 246 εκατ. λύνουν τα χέρια του κυβερνητικού επιτελείου που προετοιμάζει την εμφάνιση του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ το ερχόμενο Σάββατο κομμένη και ραμμένη πάνω σε αυτά τα χρήματα που ΘΑ πάρει όποτε τα πάρει.

Τα έσοδα αυτά ΘΑ κατευθυνθούν σε δράσεις για τις ευπαθείς ομάδες, όπως προανήγγειλε ο Αλέξης Τσίπρας, και στη Θεσσαλονίκη πρόκειται να ανακοινωθούν επισήμως οι δράσεις αυτές.

Τα στελέχη του Μεγάρου Μαξίμου απαντούν στους κακόπιστους που δεν πιστεύουν ότι αυτά τα λεφτά όταν ΘΑ τα πάρουν ότι δεν υπάρχει κάποιος κωδικός στη συμφωνία με τους εταίρους που να δεσμεύει τα πρόσθετα έσοδα του Δημοσίου για τη δημοσιονομική πολιτική, αντιθέτως, τα έσοδα από τις τηλεοπτικές άδειες θα αποτελέσουν σημαντική πηγή εσόδων για την άσκηση κοινωνικής πολιτικής και δη για τις επί χρόνια πληττόμενες ομάδες, όπως οι χαμηλοσυνταξιούχοι και οι άνεργοι.

Με λίγα λόγια οι τηλεοπτικές άδειες ήρθαν κουτί σωσίβιο στον Τσίπρα για να έχει σανό να μοιράσει λέγοντας και πάλι ότι ΘΑ κάνει όταν και εάν και εφόσον ΘΑ τα πάρει αυτά τα λεφτά και σας το υπογράφω ότι δεν πρόκειται όσοι ακούσουν ότι ΘΑ πάρουν να πάρουν τίποτα απολύτως από τον Τσίπρα και την κυβέρνηση του.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου