Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016

Ξέφυγε και ο Παπαχριστόπουλος δίνει Συγχωροχάρτι στον Μπαλαούρα για την ονομασία




Την ώρα που οι δηλώσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Μάκη Μπαλαούρα, για τη χρήση του όρου "Μακεδονία” προκαλούν τις απανωτές αντιδράσεις των κομμάτων της αντιπολίτευσης, το κόμμα του κ. Καμμένου, διά του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του, Θανάση Παπαχριστόπουλου, δίνει, ουσιαστικά, συγχωροχάρτι στο στέλεχος της Κουμουνδούρου. Διαμηνύει δε πως οι σχέσεις των δύο εταίρων δεν πρόκειται να διαταραχτούν.

Λίγες, μάλιστα, ημέρες μετά τον... ανένδοτο Καμμένου έναντι του αναπληρωτή υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννη Μουζάλα και τις απειλές ακόμα για για αποχώρηση από τον κυβερνητικό συνασπισμό, οι ΑΝΕΛ σημειώνουν, δια στόματος Παπαχριστόπουλου πως στην ιεράρχηση των προτεραιοτήτων  τους, βρίσκονται έτερα ζητήματα, όπως η διαφθορά και η διαπλοκή.

"Θέμα να διαταραχτούν οι σχέσεις ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν υπάρχει ούτε μια στο δισεκατομμύριο. Είναι γνωστό ότι έχουμε διαφορές και μάλιστα μια από αυτές είναι και το όνομα των Σκοπιών. Με τον ΣΥΡΙΖΑ μας έχει ενώσει και συνεχίζει να μας ενώνει η διαφθορά, η διαπλοκή, η φοροδιαφυγή, η μιντιακή δικτατορία και η κάθαρση του πολιτικού συστήματος. Επειδή αυτά στην ιεράρχηση προτεραιοτήτων είναι πρώτα, δεν έχουμε κανέναν λόγο να διαταράξουμε τις σχέσεις μας. Μιλάτε με έναν άνθρωπο που ενώ έχει υπερευαισθησία σε αυτό το θέμα θα σας πω ότι είναι αναφαίρετο δικαίωμα του κάθε πολίτη να έχει την άποψη του. Έχει μια άλλη άποψη. Πρέπει ντε και καλά να έχει την δικιά μου; Δηλαδή την υπερευαισθησία που έχουμε εμείς πρέπει να την επιβάλουμε σε όλον τον πλανήτη; Είναι ένα θέμα που το έχουμε αντιμετωπίσει στην Κοινοβουλευτική μας Ομάδα τρεισήμισι ώρες, έχουμε βγάλει μια γραπτή ανακοίνωση, ισχύει η ανακοίνωση, είναι ομόφωνη. Είναι ένα θέμα που θα το λύσει ο πρωθυπουργός”, ανέφερε ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος, μιλώντας στα "Παραπολιτικά fm”.

Κατά τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο των ΑΝΕΛ το θέμα Μουζάλα θα ρυθμιστεί "ήρεμα και όμορφα” από τον πρωθυπουργό και τον υπουργό Εθνικής Άμυνας. "Λάδι στην φωτιά επειδή έκανε ο κ. Μπαλαούρας αυτή τη δήλωση, κατά την γνώμη μου, δεν πέφτει…Θεωρώ κορυφαία θέματα τη διαφθορά, τη διαπλοκή, την φοροδιαφυγή, την μιντιακή δικτατορία και την κάθαρση του πολιτικού συστήματος που όλοι κλέβανε! Κορυφαία! Και μας ενώνει αυτή τη στιγμή με το ΣΥΡΙΖΑ. Έχουμε διαφορές, τι να κάνουμε;”, ανέφερε.



Του Δημήτρη Γκάτσιου
Πηγή : capital.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου