Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2016

ΧΑΡΙΤΟΛΟΓΩΝΤΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΙΤΙΝΗ


Γράφει η Χαριτίνη Δημητρίου

<< Στην πολιτεία που έγινε πορνείο / μαστροποί και πολιτικές / διαλαλούν σάπια θέλγητρά.../ Φυραίνει ο τόπος ολοένα / χωματένειο σταμνί .../ Το φως είναι σφυγμός /
ολοένα πιο αργός / θαρρείς πως πάει να σταματήσει ..../ >> 
Γ. ΣΕΦΕΡΗΣ .

Έτσι αγαπημένοι μου μετά τις γιορτές και τα πανηγύρια προσγειωθήκαμε στην σκληρή πραγματικότητα .Τα γεγονότα πολλά αλλά εμείς πάμε να τα δούμε αλλιώς ....γιατί τα μάτια μου έχουν γυρίσει ..ανάποδα ! Τα δικά σας ;
Λίγο πολύ το όνειρο το φανταζόμαστε  αλλά τώρα που το βλέπουμε ...Τύφλα να έχει ο Χίτσκοκ ! Και που να το δούμε ολόκληρο ...μόνο ένα μικρό τρέιλερ έχουμε δει !
Κατά τα άλλα εμείς αθεράπευτα ρομαντικοί περιμένουμε ...μήπως και γίνει κάτι και αλλάξουν τα πράγματα , αλλά μήπως πρέπει να τα αλλάξουμε εμείς ...γιατί τίποτε δεν θα αλλάξει απο μόνο του !
Την εβδομάδα που πέρασε ο εορτασμός των Θεοφανείων έδειξε καθαρά ότι υπάρχει ρήξη μεταξύ κυβέρνησης και Εκκλησίας που όλο μεγαλώνει και θεριεύει ..και να δούμε που θα βγεί . Ενα άλλο γεγονός που μονοπώλησε το ενδιαφέρον σε ειδησεογραφικές εκπομπές και πάνελ ήταν και είναι το ασφαλιστικό του.... Κ.Κατρούγκαλου .
Με απλά λόγια σύνταξη ..καπούτ ..! Τρεχάτε ποδαράκια μου ...
Οι ...φίλοι μας Ευρωπαίοι αυτό θέλουν και η ...αριστερή κυβέρνηση τρέχει για να τους ..ευχαριστήσει σαν καλά παιδιά που είναι .
Αλλά μόνο για τον φουκαρά τον λαό ! Τα δικά τους συμφέροντα ξέρουν καλά να τα προστατεύουν όπως και να διορίζουν στο διαλυμένο δημόσιο  τα παιδιά τους , τη μάνα τους , και τον πατέρα τους ! Όπως η Κ.Γ.Καφαντάρη που η κυβέρνηση διόρισε το συζυγό της σε ΔΕΚΟ φάντασμα ! Η ίδια είπε ότι εκτίμησε ο Πρωθυπουργός τα προσόντα του συζύγου της ! Τι λέτε καλέ ; Τόσοι νέοι Έλληνες με πτυχία που μεταναστεύουν με πτυχία  και είναι φούλ στα προσόντα ;
Ξέρετε μόνο να μειώνεται το βιοτικό επίπεδο των Ελλήνων , να τους αναγκάζετε να μεταναστεύσουν , αλλά τους δικούς σας τους βολεύεται !
Όσο για τις μειώσεις στις συντάξεις ο Κ.Μανιός  στο Mega σε ερώτηση που του έγινε είπε : Έχουν γίνει 11 μειώσεις στις συντάξεις απο τις προηγούμενες κυβερνήσεις η 12η θα τους πειράξει ;
Ε ! Αυτό πια λέγεται ..Θράσος !
Είχαμε και την νίκη του Κ.Μητσοτάκη που ταρακούνησε λίγο τον ΣΥΡΙΖΑ .
Όλοι περίμεναν τον Β.Μεϊμαράκη και το αουτσάιντερ ο Κυριάκος έκανε τις άλλες παρατάξεις να χάσουν λίγο την ισορροπία τους . Η εκλογή Κυριάκου θα φέρει καραμπόλα σε ΠΑΣΟΚ και ΠΟΤΑΜΙ  που θα αρχίσουν να αιμμοραγούν .
Μήπως τώρα θα αρχίσουν να τρίζουν τα πατώματα του ΣΥΡΙΖΑ που έπαιζε μόνος μπάλα χωρίς αντιπολήτευση ; Εδώ θα είμαστε για να δούμε...
Το κακό για εμάς σε άρθρο του BLOOMBERC διεθνείς οικονομολόγοι προβλέπουν για την Ελλάδα ύφεση 1,8%  για το 2016 ! Σούπερ ! Δεν μπορείτε να πείτε περνάμε υπέροχα !
Έτσι υπέροχα πέρασαν στην πορεία διαμαρτυρίας  του ΠΑΜΕ για το ασφαλιστικό εργαζόμενοι και συνταξιούχοι .Χόρτασαν ξύλο και χημικά ! Που ειναι η αριτερά ! ;
Βρε γυρίσματα που έχει ο καιρός ! Που είσαστε όλοι εσείς του ΣΥΡΙΖΑ  που φωνάζατε για τα ΜΑΤ και τα χημικά ; Εσείς κάνετε ακόμα χειρότερα ...Γιατί ; Επειδή τάξατε λαγούς με πετραχήλια σε ένα ταλαίπωρο λαό !
Αρκετά ! Μας έχετε ...πειράξει τα πάντα ! Κλείνοντας θα πω :
<< Όταν μου πειράξουν την πατρίδα και την θρησκεία μου , θα μιλήσω , θα ενεργήσω κι' ό ,τι θέλουν ας μου κάνουν ! >>
ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ .

Είδαμε , ακούσαμε , κουτσομπολεύουμε !
Κοντοχωριανοί μου ! Οι τηλεαστέρες μας εδωσαν τα ρέστα τους στις γιορτές .
Άλλοι εντός και άλλοι εκτός Ελλάδας !
Ετσι και το ζεύγος Πατούλη μετα από φωτογράφιση σε περοδικό  life style στο ...ολόχρυσο σπίτι τους , κάτι σαν παλάτι Αραβικού Εμιράτου , ξεφάντωσαν ανήμερα την Πρωτοχρονιά σε γνωστό κλάμπ του κολωνακίου ! Η ξανθιά Πατούλενα  εδωσε τα ρέστα  της με τις ..τρέσες ... και το χορό με τον Πατούλη ! 
Τα πέρασαν ...ολόχρυσα τις γιορτές ! Αυτά είναι !

Αυτά είναι οταν κάνεις γυμναστική και διατροφή  , φωτογραφίζεσαι σε περιοδικό και κάνεις τους άλλους να παραμιλάνε...
Έτσι έκανε και η Β. Χατζηβασιλείου και παραμιλούσαν όλα τα πρωινάδικα ! 
Ο Γ.Λιάγκας είπε τα δικά του για το ...ρετούς ...
Η ίδια του απάντησε με φωτογραφία μέσω  instagram  ...ότι κάνει λάθος !
Ε ! Βρέ Γιώργο και εσύ ..Γυμνάζεται ! Οσο για το πρόσωπο ...κάτι θα έγινε....Σε ολους δεν γίνεται ; Τι λύσαξες ;
Ξεμπέρδεψες μάλλον με την Σπυροπούλου που θα συναντηθείτε να τα πείτε , έχεις την  Φ. Δάρα  τώρα με καινούργια μήνυση  μην έχεις και την Χατζηβασιλείου !

Το tìp της Εβδομάδας !
Οι γιορτές τέλειωσαν . Ετοιμαστείτε για γυμναστήριο να χάσετε τα κιλά των εορτών .
Δεν θέλω δικαιολογίες ...Το καλοκαίρι έρχεται !
Αυτά και άλλα χαριτωμένα 
την άλλη εβδομάδα με την Χαριτίνη !


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου