Δευτέρα 24 Αυγούστου 2015

ΕΚΛΟ-YES...





Γράφει ο Πάνος Παπαγιαννόπουλος

Η Νέα Δημοκρατία και το Πασόκ είχαν ήδη σώσει την χώρα με απίστευτη ανάπτυξη και πρωτογενές πλεόνασμα, χωρίς αλλά μνημόνια.
Η χώρα μας βάδιζε ολοταχώς προς τον Παράδεισο αλλά ήρθαν στην εξουσία αυτοί οι αριστεροί αλήτες του Σύριζα και τα κατέστρεψαν όλα.

Ο Σύριζα πάλεψε, κουράστηκε,διαπραγματεύτηκε, κυρίως με τον εαυτό του, και αφού επαναστάτησε, όπως όφειλε στις κομμουνιστικές του καταβολές, τελικά υποχώρησε υπογράφοντας νέο πιό ωραίο μνημόνιο για το καλό της χώρας..
Δεν μπορούσε να κάνει αλλιώς κι έτσι αντί να καταργήσει με ένα νόμο το μνημόνιο, κατήργησε τους νόμους με ένα μνημόνιο.. Είπαμε αναγκάστηκε, όχι όπως οι προηγούμενοι που το έκαναν επίτηδες και από κακία..
Το ΚΚΕ περιμένει την επανάσταση του προλεταριάτου, κάνοντας πολύ ωραίες εκδηλώσεις και πορείες και συγκεντρώσεις και ομιλίες.. Είναι ανθρώπινο, πως να το κάνουμε να υπάρχει κάποιος να σου χτυπάει φιλικά το χέρι στον ώμο όταν υποφέρεις, να σε στηρίζει με εμπνευσμένα πανό και ανακοινώσεις να σε καλεί σε ένα φεστιβάλ βρε αδερφέ... "Ο αγώνας", "Αντίσταση Λαέ", "Κάτω τα χέρια", και άλλα υπέροχα all times classic..
Το Ποτάμι είναι αυτό ακριβώς που λέει. Ορμητικός χείμμαρος που παρασέρνει τα πάντα.. Πέτρες, ψάρια, καβούρια, σκουπίδια.. Σπάει σε παραπόταμους, ρυάκια, διακλαδώνεται, γίνεται όμορφο ,γραφικό, οχετός.. Έχει ρεύμα βρε παιδί μου.. Αν ζούσαμε στο Far West θα ήταν gun for hire..
Οι ΑΝΕΛ.. Εε μα τι να πω τωρα?? Οι ΑΝΕΛ είναι πατριώτες... Είναι παληκάρια..Επαναλειτούργησαν την ΜΟΜΑ.. Λίγο τό'χεις??
Η Χρυσή Αυγή είναι η πατρίδα, η Ελληνική σημαία με τον σταυρό (λίγο αγκυλωτό), Χριστιανισμός του Δωδεκάθεου, κρεμάλες, εκτελέσεις και αρωματικά σαπούνια από κακούς μετανάστες.. Χάιλ το χάλι μας..
Αντιστασιακές, αριστερές, δημοκρατικές δυνάμεις, σε ποικίλους συνδυασμούς, σχηματισμούς και σχηματισμούς με σήμα το σκισμένο καλσόν.. Απερίγραπτης πολιτικής στάσης και γραφικής τοποθέτησης.. Σίγουρα προσεχώς θα κυκλοφορήσουν ανέκδοτα..
Τέλος ΕΓΩ.. Ναι ΕΓΩ ο Έλληνας ψηφοφόρος. Ο Έλληνας ενθουσιώδης θεατής του πιό πετυχημένου θιάσου τα τελευταία χρόνια,να πληρώνω πάντα εισιτήριο για μια παράσταση κωμωδίας που στο φινάλε της πάντα με κάνει να δακρύζω..
ΕΓΩ καλούμαι να στηρίξω, να ενίσχυσω, να επιλέξω, να διαλέξω, να ψηφίσω..

Να ψηφίσω.. Να ψηφίσω.. Να ψηφίσω????














Πάνος Παπαγιαννόπουλος


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου