Κυριακή 3 Μαΐου 2015

Τέλος ο Ιβάνοβιτς από τον Παναθηναϊκό!



Η ήττα στο ντέρμπι ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τον Ιβάνοβιτς, ο οποίος απολύθηκε από τον Παναθηναϊκό! Σενάρια για διαδοχή του με Παναγιώτη Γιαννάκη.

Τέλος από τον Παναθηναϊκό ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς, ο οποίος δεν πρόλαβε να... κλείσει την χρονιά στην τεχνική ηγεσία του «τριφυλλιού».

Πριν καν συμπληρωθούν 24 ώρες από την ήττα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την λύση της συνεργασίας της με τον 57χρονο προπονητή, ο οποίος πληρώνει το... μάρμαρο για τις κακές εμφανίσεις των «πράσινων».

Πλέον ρόλο πρώτου προπονητή, αναλαμβάνοντας να αντικαταστήσει τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς, αναλαμβάνει ο Σωτήρης Μανωλόπουλος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον κ. Ντούσκο Ιβάνοβιτς τον οποίο κι ευχαριστεί για την προσφορά του στην ομάδα. Την ευθύνη των προπονήσεων, μέχρι να βρεθεί ο αντικαταστάτης του κ. Ιβάνοβιτς, θα έχει ο κ. Σωτήρης Μανωλόπουλος».

Σύμφωνα με το Eurohoops, ο Παναγιώτης Γιαννάκης είναι η λύση που εξετάζεται από τους «πράσινους» και μάλιστα αναφέρεται πως ήδη έχει υπάρξει επαφή ανάμεσα στις δύο πλευρές. Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης, που ήταν πέρσι ο αντικαταστάτης, εξετάστηκε ως λύση, αλλά ο ίδιος δεν επιθυμούσε την επιστροφή του στη θέση του πρώτου προπονητή.



Πηγή : gazzetta.gr 


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου