Τετάρτη 28 Αυγούστου 2024

Έκαναν την χάρη στο αναρχοτραμπούκο Πολάκη και διέγραψαν την Αθηνά Λινού

 


Διαγράφεται η Αθηνά Λινού από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με όσα αναφέρουν πληροφορίες. Οι ίδιες πληροφορίες τονίζουν ότι ζητήθηκε από την Αθηνά Λινού να παραιτηθεί και να παραδώσει την έδρα της για λόγους διαφάνειας, κάτι που δεν φαίνεται να προτίθεται να πράξει.

Ο τυχοδιώκτης Στέφανος Πολάκης, φανερά στριμωγμένος κάνει το χατήρι στον ακροαριστερό τραμπούκο, μήπως τυχόν και δεν τον αμφισβητήσει και δεν κατέβει για υποψήφιος αρχηγός.

Eίχαν προηγηθεί καταγγελίες του Παύλου Πολάκη για αδιαφανείς διαδικασίες στη χρηματοδότηση του ινστιτούτου Prolepsis που διατηρεί η βουλευτής. Οι 459 σελίδες που παρέδωσε η Αθηνά Λινού με τα οικονομικά στοιχεία του Ινστιτούτου φαίνεται ότι δεν κρίθηκαν επαρκείς και έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες από την Κουμουνδούρου, αποφασίστηκε γιατί έτσι συμφέρει τον Κασσελάκη η αποπομπή της. Τις επόμενες ώρες αναμένονται σχετικές επίσημες ανακοινώσεις, στις οποίες θα επισημαίνεται ότι η διαγραφή γίνεται για λόγους διαφάνειας.

Σημειώνεται ότι η Αθηνά Λινού έστειλε χθες εξώδικο στον Παύλο Πολάκη ζητώντας να «ανακαλέσει και να απαλείψει από το διαδίκτυο όλες τις ψευδείς, συκοφαντικές και ιδιοτελείς αναφορές του προς το άτομό της και την Prolepsis», με τον ανεξάρτητο βουλευτή να απαντάει ότι δεν κάνει βήμα πίσω.

Η Αθηνά Λινού, πάντως, χθες δεν ψήφισε την πρόταση του Στέφανου Κασσελάκη ο Νίκος Παππάς να αναλάβει πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου