Δευτέρα 17 Μαΐου 2021

Υψηλόβαθμα στελέχη του παλατιού ζητούν από τον Χάρι να εγκαταλείψει τους τίτλους του


 

Μετά την συνέντευξη στην Όπρα, ο πρίγκιπας Χάρι άναψε πάλι «φωτιές» στο παλάτι, μιλώντας σε podcast όπου παρομοίασε τη ζωή του κοντά στη βασιλική οικογένεια με «ένα μίγμα ζωολογικού κήπου με το Τρούμαν Σόου».

Παρά το γεγονός ότι το ζευγάρι απαρνήθηκε τα πριγκιπικά καθήκοντα, οι δυο τους συνεχίζουν να διατηρούν τους τίτλους του Δούκα και της Δούκισσας του Σάσεξ, με τους οποίους κλείνουν και προωθούν σημαντικές συμφωνίες και δουλειές, όπως το συμβόλαιο για παραγωγή σειράς ντοκιμαντέρ, που υπέγραψαν με το Netflix.

«Εάν νιώθουν τόση αποστροφή για το παλάτι, ο Χάρι και η Μέγκαν πρέπει να αποσύρουν τους τίτλους του Δούκα και της Δούκισσας ή, αν τους διατηρήσουν, να μας εξηγήσουν τουλάχιστον τον λόγο», τονίζει ένα μέλος του βασιλικού επιτελείου.

«Οι τίτλοι τους αποτελούν σίγουρα το πιο δυνατό τους σημείο στην αγορά», επισημαίνει, πάντως, ένας χολυγουντιανός παραγωγός και θα ήταν δύσκολο για αυτούς να γίνουν κοινοί θνητοί.

Χωρίς τους τίτλους, συνεχίζουν φυσικά να είναι διασημότητες, αλλά δε θα διαφέρουν από άλλους σελέμπριτι, θα γίνουν απλά οι – πολύ γνωστοί- Χάρι και Μέγκαν. Το γόητρό τους, ωστόσο, προέρχεται κατά βάση από τους τίτλους τους και εάν τους χάσουν θα κλάψουν.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου