Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2020

Μηχανόβιοι αρνήθηκαν σε σταματήσουν σε μπλόκο με 247 χλμ/ω, κάνοντας άσεμνη χειρονομία στους αστυνομικούς

 



Το περιστατικό έγινε τα ξημερώματα της Κυριακής με δύο μηχανές μεγάλου κυβισμού που έκαναν άσεμνες χειρονομίες σε μπλόκο αστυνομικό.

Σκηνές από ταινία δράσης, εκτυλίχθηκαν τα ξημερώματα της Κυριακής στην Λεωφόρο Βουλιαγμένης...

Εκεί λοιπόν υπήρχε ένα από τα μπλόκα της  αστυνομίας, το οποίο δύο οδηγοί μεγάλων μοτοσυκλετών πίστευαν οτι θα πέρναγαν με άνεση, εκμεταλλευόμενοι την μεγάλη ταχύτητα των οχημάτων τους.

Βλέπετε, ο ένας οδηγούσε μία Suzuki GSX-R 1000 και άλλος μία Suzuki GSX1300R Hayabusa, με τις δύο μηχανές να διαθέτουν απίστευτα μεγάλη επιτάχυνση. 

Μάλιστα στο ύψος του Ελληνικού το ραντάρ της τροχαίας τους έπιασε να τρέχουν με 247 χιλιόμετρα την ώρα, ενώ στο σήμα που τους έγινε να σταματήσουν, όχι απλά δεν πάτησαν φρένο, ενώ περνώντας δίπλα από τους αστυνομικούς, ο ένας από τους δύο έκανε άσεμνη χειρονομία.

Η σύλληψη

Αμέσως σήμανε συναγερμός και ξεκίνησε καταδίωξη, καθώς καμία από τις δύο μηχανές δεν είχε πινακιδες και με την συνδρομή και άλλων οχημάτων, η Suzuki GSX-R 1000, εγκλωβίστηκε λίγα χιλιόμετρα παρακάτω στη Γλυφάδα. Ήταν του οδηγού που έκανε την χειρονομία.

Μάλιστα αντιστάθηκε στην σύλληψη, κλώτσησε το όχημα, ανεβάζοντας ακόμα περισσότερες που είχε να αντιμετωπίσει. Άλλωστε μόνο και μόνο τα 7 κόκκινα φανάρια που πέρασε έφταναν.

Έτσι εις βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για διατάραξη της ασφάλειας των συγκοινωνιών, παράβαση του νόμου περί αυτοσχέδιων αγώνων, αντίσταση κατά της Αρχής, απείθεια, υπέρβαση το ορίου ταχύτητας, εξύβριση και παραβίαση των μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού.


Είχε παρελθόν

Από την έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. που ακολούθησε διαπιστώθηκε ότι ο συγκεκριμένος μοτοσικλετιστής είχε συλληφθεί στο παρελθόν για κακουργηματικές, έχοντας κατηγορηθεί για ληστείες σε βενζινάδικα και για κλοπές οχημάτων. 

Μάλιστα στην κατοχή του δεν βρέθηκε κάποιο κινητό τηλέφωνο, κάτι που σε συνδυασμό με την απουσία πινακίδων, βάζει σε σκέψεις τους άνδρες της αστυνομίας.


Πηγή : gazzetta.gr




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου