Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2020

Επίθεση της τρομοκρατικής οργάνωσης Ρουβίκωνας στο Πανεπιστήμιο Πειραιά



Οι τρομοκράτες τραμπούκοι της εγκληματικής οργάνωσης Ρουβίκωνας έκαναν νέα επίθεση εντός του Πανεπιστημιού Πειραια και συγκεκριμένα στον χώρο όπου βρίσκονται τα γραφεία της φοιτητικής παράταξης ΔΑΠ-ΝΔΦΚ.

Μία ομάδα 15-20 τρομοκρατών ακροριστερών φασιστών, εισέβαλαν στο χώρο όπου έχουν τοποθετηθεί τα γραφεία της φοιτητικής παράταξης πέταξαν τρικάκια και προκάλεσαν σημαντικές ζημιές σπάζοντας και βάφοντας με μπογιές.


Σημειώνεται πως σύμφωνα με μαρτυρία του φοιτητή Α.Κ στα «Φοιτητικά Νέα» πρόκειται για άτομα της εγκληματικής τρομοκρατικής οργάνωσης Ρουβίκωνα.

«Προ ολίγου άτομα του Ρουβίκωνα επιτέθηκαν στα γραφεία της Δ.Α.Π. εντός του Πανεπιστημίου Πειραιά, έδειραν όποιον και όποιαν έβρισκαν μπροστά τους, προσπάθησαν να πετάξουν ένα παιδί από τον πρώτο όροφο στο κενό, έριξαν ένα τραπέζι πάνω σε μια κοπέλα, πέταξαν φέιγ βολάν και έφυγαν» αναφέρει ο φοιτητής Α.Κ. που βρισκόταν όπως δηλώνει στο σημείο. Και συνεχίζει: 

«Κατά την διάρκεια των επεισοδίων η αστυνομία εκλήθει αλλά καθυστέρησε τόσο να δώσει σήμα από το κέντρο να παρέμβει γιατί χρειαζόταν πρώτα να συμπληρώσει η τηλεφωνήτρια τα στοιχεία στο σύστημα, αλλά και όταν το σήμα δόθηκε η αστυνομία άργησε να έρθει. Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο μας πληροφόρησαν πως ήρθαν από το Περιστέρι». 






0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου