Παρασκευή 27 Απριλίου 2018

Ο Κουβέλης αδειάζει Καμμένο για φρεγάτες: Οι δηλώσεις μου ανταποκρίνονταν στην πραγματικότητα



Διαβάζουμε στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ότι ο Φώτης Κουβέλης μετά την τραγική ξεφτίλα που υπέστη στην συνέντευξη τύπου από τον Πάνο Καμμένο και δεν έβγαλε άχνα, επανέρχεται και αδειάζει Καμμένο λέγοντας ότι αυτός είπε την αλήθεια.

«Ανταποκρίνονταν σε μεγάλο βαθμό στην πραγματικότητα» τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Αμυνας, Φώτης Κουβέλης αναφορικά με τις δηλώσεις του για το ζήτημα χρονομίσωσης των γαλλικών φρεγατών.

Σύμφωνα με τον ίδιο το ζήτημα βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη, υπό τον χειρισμό του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, αλλά τίποτα δεν είναι δεδομένο, μέχρι στιγμής.

Ερωτηθείς για το εάν έγιναν επικοινωνιακά λάθη στο ζήτημα των φρεγατών επεσήμανε πως η δήλωση του επί του θέματος ήταν σε συσχετισμό με κάποιο δημοσίευμα, «είχα υποχρέωση να απαντήσω».

«Οι δηλώσεις μου δεν απήχαν από την πραγματικότητα, αλλά η πραγματικότητα δεν είναι στατική. Υπήρχε η εκδοχή να έρθουν το καλοκαίρι οι φρεγάτες» συνέχισε.

«Η αγορά οποιουδήποτε εξοπλισμού δεν είναι ευθύγραμμη διαδικασία. Υπάρχουν διαπραγματεύσεις, όλα βρίσκονται σε εξέλιξη και διερευνώνται όλες οι πτυχές. Εμείς συνυπολογίζουμε όλες τις πτυχές, καθώς και το οικονομικό», σημείωσε.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου