Πέμπτη 11 Μαΐου 2017

Ο Τσίπρας κοροϊδεύει και πάλι τον κόσμο υποσχόμενος σε 2 ημέρες 24.000 προσλήψεις


Ο Αλέξης Τσίπρας ξεκίνησε την τακτική που τον έκανε κυβέρνηση και είναι να εξαπατά ασύστολα χωρίς ίχνος φιλότιμου και ντροπής για τους Έλληνες που τον ακούν και δεν μπορούν να τον δείρουν.

Η εμφανίσεις του τελευταία συνοδεύονται από εξαγγελίες για προσλήψεις και αυτό νομίζοντας ότι θα λειάνει τα νέα αντιλαικά και αντικοινωνικά μέτρα που είναι έτοιμος να υπογράψει με χέρια και με πόδια μαζί με τον εταίρο του Πάνο Καμμένο. 

Οι εξαγγελίες απάτη, δεν έχουν καμία σχέση  με την πραγματικότητα και η πλειοψηφία των προσλήψεων είναι ψεύτικες και παραπλανητικές.

Τι έχει εξαγγείλει εν γνώση του ότι εξαπατά και παραπλανά τον ελληνικό λαό :

Στο υπουργείο Παιδείας, ο Τσίπρας εξήγγειλε 21.000 προσλήψεις εκπαιδευτικών σε βάθος τριετίας, ο αρμόδιος υπουργός Κώστας Γαβρόγλου τον διέψευσε στον ΣΚΑΙ λέγοντας ότι θα γίνουν 10.000 προσλήψεις. 

Στον Εύοσμο, ο Τσίπρας εξήγγειλε 3.000 προσλήψεις προκειμένου για να στελεχώσει τις τοπικές μονάδες Υγείας. Αυτή του την εξαγγελία την διέψευσε ο Βασίλης Λεβέντης αφού σε πρόσφατη συζήτηση στη Βουλή, απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση ο Τσίπρας, είχε αναφερθεί σε 6.000 υλοποιημένες προσλήψεις και άλλες 12.000 που εκκρεμούν, ενώ κατά τις εξαγγελίες για το επίδομα προς τους χαμηλοσυνταξιούχους, είχε κάνει λόγο σε 5.000 προσλήψεις στον τομέα της Υγείας.  

Ο Παύλος Πολάκης το τερμάτισε αφού ενημέρωσε τη Βουλή για συνολικά 18.600 προσλήψεις που έχουν υλοποιηθεί ή εκκρεμούν, ενώ τα στοιχεία του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης μιλούν για μόλις 2.217 ολοκληρωμένες προσλήψεις μονίμων τη διετία 2015-2016.

Όλα αυτά δείχνουν ότι το ψέμα είναι πάγια τακτική του Τσίπρα και των στελεχών της κυβέρνησης τους και δεν ιδρώνει κανενός το αυτί εάν ο ένας με το ψέμα του διαψεύδει το ψέμα του άλλου και δεν τους ενδιαφέρει να συνεννοούνται για τα ψέματα που θα πουν και για το πώς θα στήσουν την απάτη.

Τους είναι αδιάφορη η ξεφτίλα.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου