Σάββατο 25 Ιουνίου 2016

Η σκοτεινή πλευρά στις αδερφότητες - Φρικιαστικά καψόνια σε φοιτητή



Ανατριχιαστική μαρτυρία του φοιτητή Terrance Bennett που υποστηρίζει ότι ξυλοκοπήθηκε άγρια σε τελετή μύησης.

Ο ξυλοδαρμός του και ο θάνατος ενός άλλου φοιτητή αποτελούν το αντικείμενο ενός νέου ντοκιμαντέρ, εκθέτοντας τη σκοτεινή πλευρά στις αδερφότητες. Ο Terrance Bennett υποστηρίζει πως ξυλοκοπήθηκε άγρια με κουπιά το 2014. "Έφτασα σε σημείο να πεθάνω" θυμάται ο φοιτητής του Johnson & Wales University στο ντοκιμαντέρ.


Ο νεαρός μηνύει πλέον την αδερφότητα Tau Kappa Epsilon, αναφέροντας ότι τον πήραν όμηρο και του έδεσαν τα μάτια. "Όσο περνούσε η ώρα, άρχισα να χάνω τα ρούχα μου. Με χτύπησαν τόσο άσχημα που σκεφτόμουν πως δεν θα καταφέρω να ζήσω". Ξύπνησε μετά από λίγες ημέρες σε ένα νοσοκομείο.

Σύμφωνα με την καταγγελία, οι φοιτητές της αδερφότητας Tau Kappa Epsilon τον έδεσαν, ούρησαν επάνω του, έσβηναν τσιγάρα επάνω του, δεν τον άφηναν να κοιμηθεί, του πετούσαν αυγά και σάπια τρόφιμα, τον ανάγκαζαν να κάνει ασκήσεις και να φάει ωμά κρεμμύδια.


Στο ντοκιμαντέρ αναφέρεται πως τουλάχιστον 23 φοιτητές έχασαν τη ζωή τους τα τελευταία 8 χρόνια. Ένας από αυτούς ήταν ο Harrison Kowiak που πέθανε από τραυματισμό στο κεφάλι ενώ ήταν 19 ετών και φοιτούσε στο Lenoir-Rhyne University.





Πηγή: Dailymail, newsit.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου