Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2015

Ο «παπάς» της Μυκόνου που έγινε viral -Με ράσο, Gucci γυαλιά και Hermes ζώνη [εικόνες]



Moni Style. Αυτή είναι η μόδα που σαρώνει εδώ και τουλάχιστον δυο χρόνια στη Μύκονο και, μάλλον, έγινε η αφορμή να γίνει viral, τις τελευταίες ώρες, η φωτογραφία ενός νέου άνδρα.

Ο άνδρας αυτός, όπως φαίνεται και στην παρακάτω φωτογραφία μοιάζει να είναι ντυμένος παπάς, αλλά σε μια πιο... μοδάτη εκδοχή. Και αυτό γιατί μπορεί να φοράει κάτι σαν μαύρο ράσο και να έχει μούσι και μακρύ μαλλί πιασμένο σε χαλαρό κοτσάκι, ωστόσο, συνοδεύει αυτό το λουκ με γυαλιά Gucci γυαλιά και ζώνη Hermes.



Φυσικά, η φωτογραφία του νέου αυτού άνδρα, αν και κυκλοφορεί στο Διαδικτύο εδώ και καιρό, έγινε viral τις τελευταίες ώρες, με τα σχόλια να πέφτουν βροχή. Αλλοι που είδαν με πιο χιούμορ την εικόνα διακωμώδησαν την κατάσταση, άλλοι την αντιμετώπισαν πιο επικριτικά.

Το μυστήριο, πάντως, για το αν πρόκειται για ιερέα ή για κάποιον νέο που ακολουθεί το moni style, πάντως, παραμένει, αφού κανείς δεν γνωρίζει την ταυτότητα αυτού του άνδρα.

Η ανάρτηση του μίνι βίντεο με τον άνδρα αυτό στο Instagram πάντως, αναφέρει ότι πρόκειται για ορθόδοξο ιερέα, γράφοντας χαρακτηριστικά ότι όλα μπορεί να τα δει κανείς στη  Μύκονο!

Οι Μυκονιάτες, πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που έρχονται αντιμέτωποι με αντίστοιχο θέαμα. Η μόδα του moni style υπάρχει εδώ και δυο χρόνια και μάλιστα έχει και πολλούς φανατικούς. Παράλληλα, στο νησί υπάρχει και το κλαμπ  Moni το οποίο ονομάστηκε έτσι επειδή βρίσκεται στην πλατεία Αγίας Μονής με το μικρό μοναστήρι, το οποίο σήμερα λειτουργεί ως ναός.

Πρόκειται για ένα πριβέ κλαμπ που έχει «αδελφάκια» σε Μύκονο, Λονδίνο και Παρίσι. Ενα μαγαζί στο οποίο δεν μπαίνεις αν δεν γνωρίζεις κάποιον άλλον που συχνάζει σε αυτό...



Πηγή: iefimerida.gr 


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου