Σάββατο 23 Μαΐου 2015

Βενιζέλος: «Να κάνει επιτέλους ο κ. Τσίπρας τη δύσκολη επιλογή»




Δριμεία κριτική στην κυβέρνηση και στον πρωθυπουργό Αλ. Τσίπρα άσκησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευ. Βενιζέλος, τονίζοντας ότι «λόγω των σφαλμάτων που έγιναν τους τελευταίους τέσσερις μήνες η Ελλάδα θα παραμείνει τουλάχιστον αλλά δύο χρόνια σε μνημόνιο».

«Δεν γίνεται συνεχώς να ανακυκλώνουμε την ίδια αβεβαιότητα και κάθε βδομάδα να λέμε τις ίδιες γενικολογίες, οι οποίες μετά διαψεύδονται. Πρέπει να προχωρήσουμε στον μόνο δρόμο που υπάρχει και ήδη δυστυχώς έχουμε χάσει πολύ χρόνο», προειδοποίησε ο κ. Βενιζέλος σε δηλώσεις του μετά τη συνάντησή του με τον πρόεδρο της Ομάδας της Προοδευτικής Συμμαχίας των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, Τζιάνι Πιτέλα.

Ο κ. Βενιζέλος είπε ότι «το επείγον ζήτημα είναι ο ίδιος ο κ. Τσίπρας να κάνει επιτέλους την επιλογή, τη δύσκολη επιλογή που απαιτείται» και κάλεσε τον κ. Τσίπρα «να παραδεχτεί - και αυτό θα γίνει εκ των πραγμάτων- ότι ειπώθηκαν πολλά ωμά ψέμματα τα προηγούμενα χρόνια και κυρίως προεκλογικά. Ότι παραπλανήθηκε ο ελληνικός λαός. Ότι πρέπει να ολοκληρώσουμε τη μόνη εθνική στρατηγική αυτή που υπηρετήσαμε με τεράστιο κόπο και με τεράστιο κόστος. Κυρίως όμως την υπηρέτησε ο ελληνικός λαός με τις θυσίες του που πρέπει να σεβαστούμε».

«Δεν γίνεται συνεχώς να ανακυκλώνουμε την ίδια αβεβαιότητα και κάθε βδομάδα να λέμε τις ίδιες γενικολογίες, οι οποίες μετά διαψεύδονται. Πρέπει να προχωρήσουμε στον μόνο δρόμο που υπάρχει και ήδη δυστυχώς έχουμε χάσει πολύ χρόνο. Ήδη δυστυχώς η Ελλάδα πρέπει να παραμείνει, τουλάχιστον, αλλά δύο χρόνια σε μνημόνιο λόγω των σφαλμάτων που έγιναν τους τελευταίους τέσσερις μήνες», πρόσθεσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.


Πηγή 


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου