Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2014

NOW Θέμα : ΕΚΠΕΜΠΕΙ SOS ΤΟ ΠΕΔΙΟΝ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ


Ο επισκέπτης στο Πεδίον του Άρεως θα δει ένα ταλαιπωρημένο και βρώμικο πάρκο αφημένο στην μοίρα του παρά τις προσπάθειες και τις εξαγγελίες των υπευθύνων.
Κάνει βόλτα και φοβάσαι το τι θα συναντήσεις αφού στο συγκεκριμένο πάρκο έχουν βρει καταφύγιο όλες οι φυλές του κόσμου και το έχουν κάνει σπίτι τους φτιάχνοντας μικρά τσαντίρια καθώς και όλα τα κακοποιά στοιχεία που ζουν στις σκιές στην προσπάθεια τους να μην αποκαλυφθούν και μιλάμε για ναρκομανείς, ντίλερ, σεξομανείς, παιδεραστές, νταβατζήδες.
Κατεστραμμένα παγκάκια, ακατάλληλες και άδειες από παιδιά λόγω του φόβου της εγκληματικότητας παιδικές χαρές, σκουπίδια που σε κάνουν να θέλεις να φύγεις τρέχοντας και όχι να περάσεις μερικές στιγμές χαλάρωσης σε ένα πνεύμονα πρασίνου.
Σε ένα πάρκο που κυριαρχεί η πορνεία και τα ναρκωτικά καθημερινά για 24ώρες και βρίσκεις πάνω σε βλάστηση και στο χώμα σύριγγες, προφυλακτικά ακόμα και εσώρουχα, τι να πάει να κάνει ο οικογενειάρχης με το παιδί του και την οικογένεια του αφού κινδυνεύει από παρακμιακούς τύπους.
Πριν από ένα χρόνο είχε γίνει μια μεγάλη εκκαθάριση στο πάρκο και είχαν γίνει πολλές προσαγωγές και για αρκετό καιρό είχαν απομακρυνθεί από το πάρκο έμποροι ναρκωτικών, χρήστες και κάθε είδους πορνεία.
Τέτοιου είδους επιχειρήσεις γίνονται συχνά για τα μάτια του κόσμου και μετά επικρατεί και πάλι το χάος μας λένε οι κάτοικοι γύρω από το Πάρκο, επιχειρήσεις γίνονται και από την καθαριότητα αλλά όχι συχνά και συστηματικά αλλά πάντα όταν ο κόμπος φτάσει στο χτένι.
Η κάτοικοι θεωρούν ότι η λύση είναι απλή και όχι δύσκολη εάν θέλεις και σε ενδιαφέρει και το θέμα θα λυθεί με συστηματική και καθημερινή αστυνόμευση με μόνιμες περιπολίες όπως και μόνιμα κλιμάκια καθαριότητας από τον δήμο Αθηναίων.


«Είμαστε χώρα των άκρων» όπως μας λέει ο κύριος Ηλίας και κάτοικος της περιοχής, «μόνο εάν υπάρξει ένα αθώο θύμα θα θορυβηθεί η πολιτεία από την δημοσιότητα και θα τρέξουν όλοι κάνοντας βαρύγδουπες δηλώσεις θα καθαρίσει ακόμα μία φορά η περιοχή θα βγουν οι ανάλογες φωτογραφίες και μετά»;
Η κυρία Ελένη ρώτησε απορώντας « τα 9.000.000 € που δαπανήθηκαν σε μακέτες και για την υποτιθέμενη ανάπλαση του πάρκου τι έγιναν; Που βρίσκονται; Γιατί αδιαφορούν όλοι για μια έκταση 277 στρεμμάτων ανάσας των Αθηναίων και το αφήνουν να καταστρέφεται και να λυμαίνεται από κακοποιά στοιχεία».
Ο Χρήστος πρώην φαντάρος στην Σ.ΕΘ.Α. που βρίσκεται δίπλα στα δικαστήρια της σχολής Ευελπίδων μας είπε « Το τι έχουν δει τα μάτια μας δεν λέγεται αλλοδαποί και κακοποιοί με το που πέσει το φώς βγαίνουν σαν τα σαλιγκάρια παρά την κινητοποίηση της ασφάλειας που περιπολεί κάθε βράδυ αλλά δεν φτάνει για μια τεράστια έκταση διότι οι κακοποιοί ξέρουν ώρες και φάτσες και προσέχουν την κάθε τους κίνηση χωρίς όμως να αποτρέπονται με την παρουσία της αστυνομίας να ολοκληρώσουν το εγκληματικό του έργο.

Για το newsotherwise .gr

Γιάννης Αθανασίου
Δημοσιογράφος



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου