Τετάρτη 18 Ιουνίου 2025

Συνεχίζει να δείχνει την ανικανότητα του ο Ανδρουλάκης κάνοντας χυδαίες επιθέσεις στον πρωθυπουργό

 



Ανίκανος ο Ανδρουλάκης να ακολουθήσει δικιά του πολιτική ατζέντα, ταυτίζεται με την συμπεριφορά των υπολοίπων πολιτικών αρχηγών, και κάνει χυδαίες επιθέσεις στον πρωθυπουργό.

Η ανεπάρκεια του και η ανικανότητα που τον διακρίνει δεν βοηθάει το ΠΑΣΟΚ και φαίνεται σε κάθε δημοσκόπηση, όπου οι συμμετέχοντας σε αυτές του λένε πάρε δρόμο να έρθει ένας σοβαρός αρχηγός.

Σήμερα για ακόμα μία φορά, ο Νίκος Ανδρουλάκης ζήλεψε την Ζωή Κωνσταντοπούλου και έκανε το δικό του σώου, κάνοντας τον θυμωμένο.

Τι έκανε λοιπόν αφού είναι ανίκανος να κάνει κάτι άλλο, εξαπέλυσε ύβρεις και έωλες κατηγορίες κατά του πρωθυπουργού σε μια προσπάθεια να πείσει πως η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για προανακριτική επιτροπή δεν αποτελεί μια σαφή κομματική επιχείρηση δολοφονίας χαρακτήρων.

Είναι τέτοια η χυδαιότητα που διακρίνει τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ που επιχείρησε να συνδέσει μέχρι και το θέμα των νομίμων επισυνδέσεων της ΕΥΠ και των παρακολουθήσεων από παράνομα λογισμικά με την υπόθεση της τραγωδίας των Τεμπών, κάνοντας τον κόσμο να θυμηθεί ότι μέχρι και σήμερα δεν έχει ενημερώσει ο Ανδρουλάκης τον κόσμο γιατί τον παρακολουθούσαν και το κρύβει επιμελώς κάνοντας το θύμα.

Κατηγόρησε μάλιστα τον πρωθυπουργό ότι έδωσε παράσταση την ώρα που εμφανίσθηκε σε έξαλλη κατάσταση να επιρρίπτει ευθύνες δικαίως κατά πάντων.

Ο γελοίος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έφτασε στο σημείο να μιλήσει για «αυτογελοιοποίηση» του πρωθυπουργού και υποστήριξε πως είναι «πλυντήριο της διαπλοκής και των πολιτικών ευθυνών της ΝΔ» και μάλιστα κάλεσε τους βουλευτές της ΝΔ να ψηφίσουν τη δική του πρόταση θέτοντας και θέμα συνείδησης δείχνοντας το πόσο σε απόγνωση βρίσκεται ψάχνοντας απο κάπου να κρατηθεί.

Όπως είδε σήμερα ο ελληνικός λαός ο Νίκος Ανδρουλάκης δεν προτίθεται να αλλάξει και ότι όσο περνά ο καιρός αδυνατεί να ανακάμψει, οπότε είναι επιτακτικά αναγκαίο να αλλάξει αρχηγό το ΠΑΣΟΚ για να επιβιώσει.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου