Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2023

Δεν έχει μείνει κτίριο στην Γάζα αποδεκατίστηκαν οι τρομοκράτες της Χαμάς και το Ιράν πανηγυρίζει



Χωρίς να έχουν αίσθηση της πραγματικότητας, έχοντας νικηθεί κατά κράτος, το Ιράν πανηγυρίζει.

Ο Ιρανός πρόεδρος Εμπραχίμ Ραϊσί στον κόσμο του, μην μπορώντας να δεί την αλήθερια, υποστήριξε σήμερα ότι το Ισραήλ δεν «πέτυχε κανέναν από τους στόχους του» στις 40 και πλέον ημέρες του πολέμου κατά της Χαμάς, ενώ έχει συμβεί το αντίθετο.

«Εάν θέλουμε να κάνουμε μια ανάλυση έπειτα από 40 ημέρες, είναι ότι ο εχθρός ηττήθηκε», δήλωσε ο Ραϊσί σε ομιλία, σύμφωνα με το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων Irna. Και μαζί με την «προσωρινή ανακωχή, πρέπει να πούμε ότι ο παλαιστινιακός λαός και η αντίσταση πέτυχαν μεγάλη νίκη», κάτι φυσικά που δεν έχει συμβεί όταν έχει ισοπεδωθεί η Γάζα και έχει αποδεκατιστεί η τρομοκρατική οργάνωση της χαμάς.

Μετά την επίθεση που εξαπέλυσε η Χαμάς κατά του Ισραήλ και που πυροδότησε τον πόλεμο στις 7 Οκτωβρίου, «οι σιωνιστές ανακοίνωσαν ότι θα καταλάβουν τη Γάζα και ότι θέλουν να καταστρέψουν την αντίσταση, αλλά δεν πέτυχαν κανέναν από αυτούς τους στόχους», πρόσθεσε ο προκλητικός φιλοτρομοκράτης ισλαμιστής Ιρανός πρόεδρος. Ο ίδιος κατηγόρησε εκ νέου «την Αμερική και τη Δύση ότι τους στηρίζουν με όλες τους τις δυνάμεις».

«Σήμερα είναι μια ημέρα νίκης της αξιοπρέπειας εναντίον του διαβόλου και όλοι μπορούν να τη γιορτάσουν», δήλωσε ο Ραϊσί, του οποίου η χώρα δεν αναγνωρίζει την ύπαρξη του Ισραήλ και στηρίζει την παλαιστινιακή Χαμάς και τη λιβανέζικη Χεζμπολάχ.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου