Κυριακή 22 Αυγούστου 2021

Έρχονται τα παρακμιακά ριάλιτι Big Brother - Bachelor και μαζί τους, επιβίωση, μαγειρική, τραγούδι, χορός

 


Μόδα, τραγούδια, χορός, έρχονται την επόμενη σεζόν στη μικρή οθόνη μέσα από ριάλιτι σόου των καναλιών και πρώτη μούρη τα παρακμιακά Big Brother - Bachelor κτλπ.

Τα ριάλιτι που έρχονται είναι : 

«Greece’s Next Top Model», STAR

Διαγωνισμός μόδας, με αγόρια και κορίτσια να αγωνίζονται επί ίσοις όροις για τον τίτλο του «GNTM 4». Κάθε εβδομάδα οι διαγωνιζόμενοι θα κρίνονται για τη συνολική εμφάνισή τους, σε μια σειρά από δοκιμασίες ομορφιάς και μόδας, με στόχο να «αιχμαλωτίσουν» τον φακό αλλά και τις εντυπώσεις των τεσσάρων ειδικών της κριτικής επιτροπής. 

«Dancing With The Stars», STAR

Που θα παρουσιάζει η Βίκυ Καγιά. 


«Αγρότης μόνος ψάχνει», ΣΚΑΪ

Με λίγα λόγια, αγρότες θα αναζητούν τις γυναίκες της ζωής τους, που τους ακολουθούν στην καθημερινότητά τους και προσπαθούν να συμβιώσουν.

«Survivor», ΣΚΑΪ

Το ριάλιτι επιβίωσης που έχει ενδιαφέρον,  θα επιστρέψει το δεύτερο μισό της επόμενης χρονιάς. Με παρουσιαστή τον Γιώργο Λιανό και παραγωγό τον Ατζούν Ιλιτζαλί, το πρότζεκτ ετοιμάζεται να χαρίσει πολλές δυνατές στιγμές.

«The Voice», ΣΚΑΪ

Ένα ριάλιτι που συμμετέχουν όσοι θέλουν να γίνουν τραγουδιστές, η όσοι νομίζουν ότι είναι τραγουδιστές.

«Big Brother», ΣΚΑΪ

Η απόλυτη τηλεοπτική παρακμή και δεν λέμε τίποτα περισσότερο.

«Η Φάρμα», ΑΝΤ1

Αδιάφορο, χωρίς κανένα λόγο να το παρακολουθήσεις, εκτός και εάν σου αρέσουν οι καλλίγραμες παρουσίες που αξίζουν.

«My Style Rocks», ΣΚΑΪ

Δέν χρειάζεται κανένα σχόλιο, απόλυτα αδιάφορο.

«Glam Warms», OPEN

Το παρακμιακό «Glam Warms» θα προβληθεί από τη συχνότητα του OPEN, θα αποτελείται από τέσσερις ομάδες, αποτελούμενες η καθεμία από έναν hair stylist και έναν make up artist, θα διαγωνίζονται μεταξύ τους για ένα σημαντικό χρηματικό έπαθλο. Καθημερινά η παρουσιάστριά του θα τους δίνει και ένα διαφορετικό κόνσεπτ, ίδιο και για τους τέσσερις ομάδες, το οποίο θα πρέπει να εφαρμόσουν πάνω στα μοντέλα τους προκειμένου να παρουσιάσουν εντυπωσιακά κουρέματα, χτενίσματα και μακιγιάζ.

«Bachelor», ALPHA

Η απόλυτη παρακμή μαζί με το Big Brother, ούτε σχόλιο.

«Just The 2 Of Us», ALPHA

Στο κανάλι του ALPHA θα μεταδίδεται από τη νέα τηλεοπτική χρονιά ο καινούργιος κύκλος του σόου «Just The 2 Of Us», με παρουσιαστή τον Νίκο Κοκλώνη. Αν και υπήρξαν συζητήσεις και με άλλα κανάλια, η συμφωνία έκλεισε και έγινε επίσημη μέσα από την ανακοίνωση του σταθμού.

«I’m a Celebrity… Get Me Out of Here – The castle edition», ΑΝΤ1

Το κανάλι, μεταξύ άλλων, θα παρουσιάσει το βραβευμένο τηλεοπτικό φορμάτ «I’m a Celebrity… Get Me Out of Here – The castle edition», το οποίο έκανε τεράστια επιτυχία στο Ηνωμένο Βασίλειο. Στην ελληνική εκδοχή, μια ομάδα διασήμων θα ζήσει την περιπέτεια πίσω από τα τεράστια τείχη ενός εντυπωσιακού μεσαιωνικού, κατεστραμμένου κάστρου στην Πολωνία. Οι παίκτες θα δοκιμαστούν σε ακραίες προκλήσεις και οριακές καταστάσεις. Θα έρθουν αντιμέτωποι με τους φόβους τους μέσα από τρομακτικές δοκιμασίες, με σκοπό να εξασφαλίσουν την καθημερινή τους επιβίωση.

«Ελλάδα, έχεις ταλέντο», ΑΝΤ1

Όσοι νομίζουν ότι έχουν καλλιτεχνική φλέβα και θέλουν να την παρουσιάσουν για να τους δεί ο κόσμος.

Μαγειρικά σόου 

Εκτός από το κορυφαίο «MasterChef» του star, έρχονται οι ανταγωνιστές «Game of Chefs» του ΑΝΤ1, και το «Top Chef» του ΣΚΑΙ, που εκτός απο την σίγουρη επιτυχία του πρώτου, και τα υπόποια δύο θα έχουν ενδιαφέρον.

Θα υπάρχει και το παρακμιακό «Κάτι ξαναψήνεται», με ερασιτέχνες που μαγειρεύουν σπίτι τους από τον ΣΚΑΙ, αλλά δεν έχουμε κανένα σχόλιο να κάνουμε, αδιάφορο.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου