Παρασκευή 10 Απριλίου 2020

Δεν πέθανε από Κορονοιό η κρατούμενη όπως προπαγανδίζουν δημοσιογράφοι του ΣΥΡΙΖΑ



Κρατούμενη του Καταστήματος Κράτησης Γυναικών Ελαιώνα Θηβών, μεταφέρθηκε εχθές το πρωί στο νοσοκομείο της Θήβας, όπου άφησε την τελευταία της πνοή.

Πρόκειται για μια 42χρονη που κρατούνταν στην 5η πτέρυγα των φυλακών, ο θάνατος της οποίας σύμφωνα με την αρχική εκτίμηση του ιατρού του Καταστήματος Κράτησης, αποδίδεται μέχρι στιγμής σε παθολογικά αίτια και όχι σε κορωνοϊό.

Έχει διαταχθεί νεκροτομή, ενώ διενεργείται έρευνα για τα αίτια και τις συνθήκες του θανάτου της, ο οποίος προκάλεσε αναταραχή στις φυλακές και εξέγερση ακόμα και στις άλλες πτέρυγες, καθώς οι υπόλοιπες κρατούμενες πιστεύουν ότι ο θάνατος οφείλεται στον κορωνοϊό.

Όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η γγ Αντεγκληματικής Πολιτικής, Σοφία Νικολάου, δεν υπάρχει καμία ένδειξη για θάνατο από κορωνοϊό και αυτή η εκδοχή έχει σχεδόν αποκλειστεί, αλλά αναμένονται τα αποτελέσματα της νεκροτομής που θα ρίξει φως στην υπόθεση.

Το περιστατικό αυτό το έχουν πάρει δημοσιογράφοι του ΣΥΡΙΖΑ και πετάνε ανεύθυνα σπόντες προκαλώντας και προσπαθώντας να φοβίσουν κοινωνία και κρατούμενους ότι ή άτυχη κρατούμενη ήταν θύμα  κορωνοϊού.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου