Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2019

Συνεχίζει να είναι ο προκλητικός ο Ραγκούσης εξοργίζοντας περισσότερο τους πολίτες με τον ΣΥΡΙΖΑ



Ο κόσμος το έχει τούμπανο και ο Συριζαίος κρυφό καμάρι!! 

Όλοι οι Ελληνες πολίτες γνωρίζουν πλέον τι σημαίνει αριστερά και ακροαριστερά, όπως γνωρίζει ότι επειδή έχουν νικηθεί κατά κράτος οι κακοποιοί αντιεξουσιαστές, οι σύντροφοι πρέπει να βρουν τρόπους να διαψεύσουν την επιτυχία Χρυσοχοίδη - Μητσοτάκη για την πάταξη της ανομίας στα Εξάρχεια.

Οι σύντροφοι Συριζαίοι αμολάν λοιπόν τους κακοποιούς συντρόφους εκτός Εξαρχείων και Αθήνας, για να μπορεί ο Ραγκούσης να ξεφτιλίζεται και να προκαλεί με δηλώσεις του κατά της κυβέρνησης Μητσοτάκη και της αστυνόμευσης.

Οι σύντροφοι Συριζαίοι χωρίς ντροπή και ηθικοί, αδιαφορούν για τους πολίτες και για την συμπεριφορά των αντιεξουσιαστών και δίνουν συγκεκριμένες εντολές να τα κάνουν όλα μπάχαλο σε συγκεκριμένους στόχους.

Μετά το ντου των συντρόφων αντιεξουσιαστών με τρικάκια και συνθήματα που πραγματοποίησε ομάδα αντιεξουσιαστών, μέσα στο πολυκατάστημα «The Mall Athens» στο Μαρούσι, εμφανίστηκε ο προκλητικός που κάνει τον τομεάρχη Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Ραγκούσης να κάνει σχόλιο :

«Ήταν που ο Μητσοτάκης θα τελείωνε με αυτά στις 8 Ιουλίου»
«Μετά τις νέες σημερινές παρεμβάσεις αντιεξουσιαστών στο Mall στο Μαρούσι και στην Κηφισιά, δεν αποδεικνύεται μόνον η αθέτηση ακόμη περισσότερων προεκλογικών υποσχέσεων του κ.Μητσοτάκη. (Στη συγκεκριμένη περίπτωση ότι θα τελείωνε αυτά τα φαινόμενα στις 8 Ιουλίου).»
» Αποδεικνύεται και η φαιδρότητα των προεκλογικών υποσχέσεων του κ.Μητσοτάκη» 

Κανένας δεν του έχει πει του Ραγκούση ότι με τις δηλώσεις του ξεφτιλίζεται περισσότερο και προκαλεί τους πολίτες αυτής της χώρας;;;;;

Μετά τις νέες σημερινές παρεμβάσεις αντιεξουσιαστών στο Mall, δεν αποδεικνύεται η αθέτηση περισσότερων προεκλογικών υποσχέσεων-ότι θα τελείωνε αυτά τα φαινόμενα στις 8 Ιουλίου-του κ.Μητσοτάκη.
Αποδεικνύεται κάτι χειρότερο. Η φαιδρότητα των προεκλογικών υποσχέσεων του κ.Μητσοτάκη.
View image on TwitterView image on Twitter


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου