Παρασκευή 3 Μαΐου 2019

Αντί να ζητήσει συγνώμη ο Τζανακόπουλος για το Μάτι βγήκε να "γαβγίσει" για λογαριασμό του Τσίπρα



Είναι τραγική η αθλιότητα και η ανηθικότητα των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που αντί να ζητήσουν συγνώμη τα αμολάει ο Τσίπρας σαν σκυλιά να γαβγίσουν για να προστατέψουν τις αθλιότητες τους.

Χωρίς ίχνος ντροπής και συγνώμης ο Τζανακόπουλος μιλάει για απόπειρα «μιντιακών επιτελείων» να επαναφέρουν την τραγωδία στο Μάτι στο προσκήνιο και για προεκλογικούς σκοπούς.

Ο Δημήτρης Τζανακόπουλος ψυχρά και χωρίς ντροπή για την μνήμη των 101 θυμάτων επειδή είναι ανίκανοι σαν κυβέρνηση επανέλαβε στην ΕΡΤ την πάγια κυβερνητική γραμμή πως δεν υπήρξε απόπειρα απόκρυψης του αριθμού των θυμάτων το απόγευμα μετά το ξέσπασμα της πυρκαγιάς, κι ότι η επιχείρηση στο Μάτι ήταν «πρωτοφανούς δυσκολίας». «Οι νεκροί δεν κρύβονται», προσέθεσε, αλλά τους έκρυψαν προσθέτουμε εμείς έχοντας δει όπως όλη η Ελλάδα το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ.

Απαντώντας στην ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, που δήλωσε συγκλονισμένος από το ρεπορτάζ, ο κ. Τζανακόπουλος κατηγόρησε τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας για «πολιτική τυμβωρυχία» και τον κατηγόρησε χωρίς να έχει ζητήσει ένα συγνώμη εκ μέρους της κυβέρνησης για τους νεκρούς.

Υποστήριξε δε πως επί κυβερνήσεων όπου υπηρετούσε ο κ. Μητσοτάκης αποδυναμώθηκε ο κρατικός μηχανισμός λόγω απολύσεων στο Δημόσιο για να δικαιολογήσει την πλήρη ανικανότητα και ανεπάρκεια της κυβέρνησης του και του Αλέξη Τσίπρα ειδικότερα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ αποδεικνύει καθημερινά και με αποκαλύψεις ότι είναι ότι πιο άθλιο έχει κυβερνήσει την Ελλάδα εδώ και 100 χρόνια δυστυχώς.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου