Παρασκευή 8 Μαρτίου 2019

Ο ΣΥΡΙΖΑ ήξερε τις συνέπειες του ξεπουλήματος! Σκέτο «Μακεδονία» τα Σκόπια στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού



Είναι αναμφισβήτητη η ζημιά που έχει κάνει στην χώρα μας η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά ο Αλέξης Τσίπρας.

Κάθε μέρα και ένα περιστατικό από τους Σκοπιανούς που εκμεταλλεύονται την προδοσία ΣΥΡΙΖΑ σε βάρος της Ελλάδας.

 Ως «Μακεδονία» εμφανίζονται τα Σκόπια στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού του Βερολίνου (ΙΤΒ), που εγκαινιάστηκε την Τετάρτη 6 Μαρτίου και θα ολοκληρωθεί στις 10 του μήνα.

Το logo «Macedonia your next destination» και «Macedonia Timeless», δείχνουν το μέγεθος του ξεπουλήματος στην Πρέσπες και αναγράφονται στην πρόσοψη του περιπτέρου της, όπως δείχνει και φωτογραφία που δημοσιοποίησε το ταξιδιωτικό site omorfataxidia.gr

Σας υπενθυμίζουμε ότι ο Τσίπρας με το Κοτζιά υπέγραψαν το άρθρο 1 παρ. 3(δ) που προβλέπει την ελεύθερη χρήση του όρου «Μακεδόνας» και «Μακεδονία» παραπέμποντας στο άρθρο 7, το οποίο διευκρινίζει ότι για τη Βόρεια Μακεδονία με τους όρους αυτούς «νοούνται η επικράτεια, η γλώσσα, ο πληθυσμός και τα χαρακτηριστικά τους με τη δική τους ιστορία, πολιτισμό και κληρονομιά, διακριτώς διαφορετικα» από αυτά που αναφέρονται στην Ελλάδα.

Συνεπώς, τα Σκόπια μπορούν με την άθλια ανευθυνότητα Τσίπρα να ισχυριστεί ότι καλύπτεται πλήρως από τη Συμφωνία για τη χρήση αυτών των δυο logo και ότι έχει εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της έχοντας αλλάξει το όνομα του κρατικού Οργανισμού Τουρισμού.   




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου