Δευτέρα 6 Αυγούστου 2018

Διαγωνισμός μαλακίας μεταξύ Συριζαίων! Αυλωνίτου : Έχετε σκεφτεί αν δεν είχαμε πάρει εποχικούς πυροσβέστες τι χειρότερο θα είχε συμβεί στο Μάτι;


Κάποιος πρέπει να σώσει αυτή την χώρα από αυτό το τσίρκο και να μην επιτρέψει να ξανά εκλεγούν τέτοια παρτάλια στην βουλή!!

«Δεν μπορεί να ζητάτε από τον ΣΥΡΙΖΑ τα 40 χρόνια παθογένειας να τα κάνει μέσα σε ένα βράδυ» δήλωσε χωρίς να έχει αίσθηση των όσων έχουν συμβεί, στο ΘΕΜΑ 104,6 η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ελένη Αυλωνίτου μιλώντας για τη φωτιά στο Μάτι.

«Περιμένατε να αντιμετωπίσουμε τη φωτιά με ανέμους τέτοιας ταχύτητας;» αναρωτήθηκε η κυρία Αυλωνίτου.

Είπε το κορυφαίο η Αυλωνίτου με την δημοσιογράφο να κάνει υπομονή για να μην της κλείνει το μικρόφωνο «έχετε σκεφτεί ότι αν δεν είχαμε πάρει εποχικούς πυροσβέστες τι ακόμα χειρότερο θα είχε συμβεί στο Μάτι;». «Θέλω να δω την εικόνα ώστε να μην είναι θέμα κυβέρνησης η προστασία από φυσικές καταστροφές που θα έχουμε εκ των πραγμάτων στη ζωή μας λόγω της κλιματικής αλλαγής» πρόσθεσε επαναλαμβάνουμε χωρίς καμία αίσθηση για το τι έχει πραγματικά συμβεί στο Μάτι.

Και το τερμάτισε για να περάσει πρώτη στο διαγωνισμό μαλακίας που έχουν στήσει στην Κυβέρνηση αλλά την είχε προλάβει ο Τσιρώνης με τους δίδυμους Πύργους και την 11η Σεπτεμβρίου : «η Ρένα Δούρου έκανε το καθήκον της» κατηγορώντας τα ΜΜΕ ότι «εσείς προσπαθείτε να βρείτε πρόβλημα». «Περιμένω το πόρισμα. εάν υπήρχε δυνατότητα να σωθεί άλλη μια ζωή να το δούμε. Με το θεσμικό πλαίσιο δεν υπήρχε αυτό που χρειάζεται να υπάρχει, ένας συντονισμός ώστε ένας να αναλάβει την ευθύνη» είπε η κυρία Αυλωνίτου χωρίς να ντρέπεται για τα όσα λέει, αλλά πότε ντράπηκε η ανεξέλεγκτη.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου