Τρίτη 31 Ιουλίου 2018

Ποιο στημένο δεν υπάρχει! Δίπλα στον Τσίπρα στελέχη του Μαξίμου έκαναν τους πολίτες



Από την επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στο Μάτι υπάρχουν λίγες φωτογραφίες και δεν ξέρει ακόμα κανένας την ώρα που επισκέφτηκε την περιοχή.

Όπως λέγεται και ακούγεται από κατοίκους τις περιοχής η επίσκεψη πρέπει να έγινε  με το πρώτο φως της ημέρας γύρω στις 06:30, η το αργότερο από τις 7 το πρωί έως τις 8:30.

Δεν υπήρχε περίπτωση να γίνει αργότερα γιατί έτσι δεν θα ήταν απόλυτα ελεγχόμενο το περιβάλλον, ώστε να στηθεί η προπαγάνδα του Μαξίμου γιατί δεν υπήρχε περίπτωση να την γλιτώσει από τον αγανακτισμένο κόσμο.

Ήταν τόσο στημένο το σκηνικό που δίπλα του έκαναν τους πολίτες στελέχη του Μαξίμου και ο μόνος που αποτύπωνε την στημένη σκηνή ήταν ο φωτογράφος του Μαξίμου.


Εκτός από τους διασώστες στην φωτογραφία αυτοί που φαίνονται είναι : Η ξανθιά κυρία πίσω από τον μελαχρινό νεαρό είναι η διευθύντρια του Γραφείου του κυβερνητικού εκπροσώπου Δημήτρη Τζανακόπουλου. Η μελαχρινή κυρία με τα μαύρα γυαλιά ηλίου που κρατάει ένα iPhone στο χέρι είναι η διευθύντρια του Γραφείου του Αλέξη Τσίπρα. Και ο μελαχρινός κύριος που τις συνοδεύει είναι ένας από τους άνδρες ασφαλείας του πρωθυπουργού.






0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου